cata_60
Echipa AmaTur
Echipa din Barlad va face niste schimbari in lot fortate de faptul ca David are rubeola iar Mihai s-a operat de apendicita.Vor fi cooptati Onisii Florin si inca un jucator,se va stabili azi care
chiar s-a si incalzit la un moment dat...drept dovada,te-am vazut in premiera absoluta fara fesa fost foarte BINE si FRUMOS...!
probabil s-a extins caldura din sufletul gazdelor...chiar s-a si incalzit la un moment dat...drept dovada,te-am vazut in premiera absoluta fara fes![]()
1.Suceava-Barlad probabil ca nu s-a mai disputat de comun acord,rezultatul nemaicontand absolut de loc pt nici una din echipe.Cand am plecat,se disputa un meci,chiar Orza-Bularda daca nu ma insel.1.Suceava-Barlad nu s-a mai jucat
2.Barladul sper sa se transforme in Iași, altfel sa mearga la Moldova Est
3.Din punctul meu de vedere a fost un turneu dezastru .... prea obositor .Desfasurarea lui in doua etape ar fi fost altceva.
Echipele din Fălticeni si Rădăuți se califica de pe locurile 1 si 2 din seria I-a. La faza finala, din Barlad va putea participa ca reprezentanta a seriei a II-a.
Care a fost totusi componenta echipei din Barlad? Pentru faza finala la OPEN nu se vor permite transferuri de jucatori, asa ca rog pe d-l Bularda sa anunte echipa.
Pentru faza finala la categoria Amatori vor avea dreptul sa se inscrie echipele de pe locurile 3 si 4. Conditia care trebuie respectata la categoria Amatori: in fiecare joc din turneul final va putea fi inscris un participant din categoria OPEN si doi sau trei din categoria amatori. Daca renunta una din echipele cu drept de participare, locul acesteia poate fi luat de urmatoarea clasata.
Daca pana la ora de disputare a fazei finale echipa din Vatra Dornei : Ciobanu Gabriel, Hagatis Andrei si Marcu Vasile, va fi compusa doar din jucatori amatori, conform clasamentului , va fi vreo problema?
Orzacu-le , ce-ai patit , ai imbatranit ?1.Suceava-Barlad nu s-a mai jucat
2.Barladul sper sa se transforme in Iași, altfel sa mearga la Moldova Est
3.Din punctul meu de vedere a fost un turneu dezastru .... prea obositor .Desfasurarea lui in doua etape ar fi fost altceva.
alta poate fi problema ,Daca pana la ora de disputare a fazei finale echipa din Vatra Dornei : Ciobanu Gabriel, Hagatis Andrei si Marcu Vasile, va fi compusa doar din jucatori amatori, conform clasamentului , va fi vreo problema?
la stilul tau de joc ......chiar ma mir, probabil ai antrenament de la atatea sarituri in timpul jocului...plus ca ai juicat cu fesul pe cap....Orzacu-le , ce-ai patit , ai imbatranit ?
pt. mine , 10 ... 15 meciuri intr-o zi de concurs e super-ok...
Domnule la asta nu m-am gandit.Vezi la G.Humorului sa ai grija de el.ei nu stiu ca ,,fesul imi da putere"![]()