VÂND Setup Tibhar ( Bernadette Szocs)

IonelButu

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
Huși, VS
Vând setup complet inspirat de Bernadette Szocs (echipare ofensivă premium) , potrivit pentru jucători care caută viteză, spin ridicat și control în faza activă de joc.
Setup format din:
-lemn Tibhar Bernadette Szocs Signiture 1( un lemn ofensiv echilibrat cu feedback excelent și control foarte bun în topspin)
fețe FH Tibhar K3 pro (Max)
BH Tibhar Quantum X Pro ( Max)
Made in Germany.
Paleta este probată 2 ore.
Nu doresc schimburi.
Tel 0740524395.
Ofer detalii doritorilor.
Preț 850 lei

qfihKqF.md.jpg qfihxbp.md.jpg qfihoeR.md.jpg qfihn5v.md.jpg qfihTXI.md.jpg

Nu dau informații gratuit dar este 130 de euro setupul nou sigilat

Nu dau informații gratuit dar este 130 de euro setupul nou sigilat
Te-am înțeles vrei sa-mi faci reclama negativă. Cred că ai interes. Să fii sănătos
Postarea a fost unită automat:

Te-am înțeles vrei sa-mi faci reclama negativă. Cred că ai interes. Să fii sănătos
Am văzut acum te deranjează concurența 😄

Ultima editare:
qqHE3hu.md.jpg

Unul din site-urile care oferă acest produs mult mai ieftin decât este expus aici .

Am văzut acum te deranjează concurența
qqHE3hu.md.jpg

Unul din site-urile care oferă acest produs mult mai ieftin decât este expus aici .
Te-am băgat prea mult in seamă!
Postarea a fost unită automat:

Am văzut acum te deranjează concurența

Te-am băgat prea mult in seamă!
Cine vrea să cumpere mă va contacta și la acest preț!

Aveti cont doar de o zi pe forum si credeti ca cineva ar prefera pret mai mare si materiale second hand?
Faptul că am cont nou nu influențează valoarea paletei. Prețul este negociabil. Cine este interesat discută concret. Restul comentariilor sunt inutile. Că nu știu unde este ieftin sau sunt oferte mai bune fiecare decide. Să ai o zi bună

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus