Setup-ul jucatorilor profesionisti

eu ma gandeam ca jucatorii cei mai buni folosesc materialele cele mai bune...cu stiga clipper joaca, cu xiom nu,cu toate ca lemnele xiom is mai scumpe...care-i explicatia?...or fi lemnele xiom mai slabe calitativ,or fi produsele xiom mai mult pt.publicul larg,o fi firma esn elastomer o firma ce nu sponsorizeaza,o fi xu xin mai sarac si nu-si permite un xiom strato:))...

Jucatorii de top joaca de multi ani cu materialele respective, si, cu cateva exceptii, nu se sucesc.
XIOM este o firma relativ noua, si are nevoie de timp ca sa promoveze in elita.
Faptul ca sunt sau nu sunt folosite de jucatorii de top nu este relevant acum.

xu xin ... strato... asta e gluma zilei, ar juca mult mai prost

bty nu sponsorizeaza multe echipe, majoritatea folosesc tenergy pt ca este cea mai buna fata de profil ofensiv la momentul actual

eu ma gandeam ca jucatorii cei mai buni folosesc materialele cele mai bune...cu stiga clipper joaca, cu xiom nu,cu toate ca lemnele xiom is mai scumpe...care-i explicatia?...or fi lemnele xiom mai slabe calitativ,or fi produsele xiom mai mult pt.publicul larg,o fi firma esn elastomer o firma ce nu sponsorizeaza,o fi xu xin mai sarac si nu-si permite un xiom strato:))...

In general penholderii, cu exceptia celor ce joaca cu zimti scurti, joaca cu lemne mai moi, cel mult OFF.

hmmmm.. sa faca BTY un ALC fara serie ? ar fi chiar ciudat ... sau au uitat sa puna seria pe lemnul din poza :)) cred ca asta e TBS -ul dar daca nu mai e Timo Boll primul :( l-au numit Zhang Jike..pretul e acelasi ca la Timo Boll ALC iar datele tehnice seamana ...

Ultima editare:
Oricum strategia de marketing a celor de la butterfly e una fara de rusine, ca sa spun asa...inclin sa cred ca are ceva, in plus sau in minus fata de TB Alc, TBS, Inerforce, etc. dar asta nu justifica oricum preturile fabuloase la care comercializeaza aceste produse...n variatiuni pe aceiasi tema...scopul este sa obtina cat mai multi banuti la tescherea...nu ca alte companii nu ar apela la treburi similare...dar bty e de departe cel mai "bun" in acest domeniu...

O rugaminte, stie cumva cineva cu ce lemn joaca acum M Maze...e destul de ciudat, de sub overgrip se vede doar un capat de maner rosu....

Da, in ultimul timp are un overgrip bleu, incheiat cu o bucata de material rosu, probabil un scotch.

Back
Sus