cristake ma omori cu comentariile tale fabuloase inainte sa ma ucida motorul sau masina... tot m-am abtinut pana acum... dar serios nu ai cum sa zici ca un lkt instinct e mai bun decat un reactor sau galaxy. Eu de obicei sfatuiesc lumea sa isi cumpere un lemn ft bun si fete mai defensive sau sa faca o combinatie... oricum eu i-am zis la om ca poate la alegere butterfly salvo speed, dhs g888 sau globe 999t si combinatia oricum nu e super mega rapida, e ft ok pt incepator si chiar si pt avansat, daca imi spui mie ca moon e mai buna decat salvo speed sau g888 atunci discutam degeaba... in fine... eu mi-am facut oferta si am zis ca e superioara combinatiei alese de el, chiar si pretul e sub 150 lei. Daca el si-a cumparat-o de la voi si v-ati simtit atacati ca va fur un potential client asta e alta problema... trebuia sa ii faceti oferta voastra si gata nu sa comentati la ce am scris eu
PS: cristake nu mai vorbi de pomana fara sa te fii intrebat cineva ceva, omul a cerut oferte si tu vii cu argumente impotriva mea ca sa iti aperi prietenul. La review-urile pe care le faci imi dau seama ca nu ai nici jumatate din experienta mea de tenis asa ca te rog sa te abtii cand e vb de mine... eu nu am nimic personal cu nimeni si nu vreau sa fac rau nimanui, am vrut pur si simplu sa imi vand marfa cum vrea toata lumea, de asta i-am facut o oferta mai buna...dupa cum vad inclusiv tu joci cu palio cj8000 asa ca tine-ti te rog parerile pt tine sau cel putin nu fa referire la mine