Sfat alegere fete la lemn Primorac - incepator

Dragos L

newbie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
34
Salutare! Ca multi inaintea mea am practicat tenisul de masa in liceu iar dupa o lunga pauza de cam 15 ani am decis sa reincep a juca.

Pe vremuri - am folosit un lemn Xiom Amadeus ST - FH: Xiom Vega Europe 2.0 - BH: Friendship 729 Super Soft FX 2.0. Cu acea paleta aveam probleme pe FH, in mod constant loveam mingea peste masa. E clar ca nu a fost un setup potrivit. Am incercat de cateva ori paleta unui prieten, lemn Butterfly Primorac + Yasaka Mark V sau Butterfly Sriver FX pe ambele fete, nu mai stiu exact care din ele, si a fost de fiecare data o revelatie, mi se parea ca orice minge ajunge unde vreau, mi-a placut foarte mult.

In prezent - desi inca am lemnul Xiom Amadeus, e clar ca daca atunci era prea rapid pt mine, acum cand sunt la un nivel inferior nu are sens sa il incerc. Drept urmare, am cumparat un lemn Primorac la care trebuie sa adaug si fete. Din ce inteleg, fete precum Yasaka Mark V sau Butterfly Sriver FX sunt "depasite" in ziua de azi, iar o recomandare ce mi-a fost facuta a fost Xiom Vega Intro 1.8mm pe ambele fete.

Ca nivel de joc, probabil ma situez la un 3/10 unde 1 e cineva ce nu a jucat vreodata iar 10 e un pro. Imi place sa joc ofensiv, insa la momentul asta e accentul e pe control si allround play.

Apreciez orice parere in ce priveste optiuni de fete. Probabil lemnul (Primorac) il voi pastra mai mult timp, iar fetele pentru primele ~6 luni in care sa invat tehnicile fundamentale.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus