Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Buna ziua, v-as suna cu mare drag dar sunt in UK și nu am minute , aștept să îmi ajungă un butterfly balsa carbo x5 , joc la distanță mixta, și de aproape și de departe, cu forehandul in mare parte, agresiv spre ofensiv obișnuiesc să spun că joc

Gelule,suplimenteaza-ti stocul de Nittaku Moristo short pips.Dupa victoria lui Ito Mima la Openul Suediei vinzarile acestei fețe folosita de Ito pe bh au explodat intr-o maniera inimaginabila.Se va intampla si aici

Salut

Intradevar ,o mare surpriza si la acest scor-ZHU YULING - ITO MIMA O-4-Final Women Single Seamaster 2018 ITTF World Tour, Swedish Open,am vazut si eu cereri mari pentru aceasta fata Nittaku Moristo SP in comenzile mele.
Inca mai am pe stoc 4 buc.

Salutare. Imi puteti recomanda o paleta va rog? O paleta de buget. Initial voiam sa-mi iau una preasamblata, Butterfly. M-am reapucat de acest sport dupa 10 ani de pauza. Nivelul meu este incepator spre mediu as vrea sa cred. Joc cam de 2 ori pe saptamana. Este un hobby, nu performanta. Dar as vrea sa incep sa-mi formez un stil si sa-mi imbunatatesc performantele. Ca stil... joc destul de defensiv si pe greseala adversarului. Imi place sa joc cu efect si joc mult mai bine cu BH-ul. Deci, as dori ceva cu mult control. Nu as dori sa depasesc 200 lei daca se poate. Va fi o paleta de inceput. Daca ma experimentez, voi trece pe parcurs la ceva mai bun.

Buna.Am paleta pregatita pentru bugetul dvs.Putem vorbi la un telefon,sunt multe de discutat
Multumesc
0728747067

Se apropie Sarbatoarea de Craciun cu preturi mici,comandati acum

https://www.tenismasa.ro/oferta-speciala-de-craciun/
COMANDATI ACUM DIN OFERTA SPECIALA DE CRACIUN! Toate produsele din oferta vor fi ambalate special la cererea clientului!
Tenismasa.ro aduce bucurii de Craciun in peroada 13.12.2018 - 21.12.2018
Va asteptam cu placere
0728747067
0727903858

In perioada 24.04-6.05.2019,concediu de odihna,magazinul este inchis,comenzile for fi onorate dupa data de 6.05.2019
Paste fericit tuturor.

Un Paște Fericit cu multă lumină, plin de sănătate, bucurii, ?mpliniri și cât mai multe clipe fericite alături de cei dragi și nu numai !!! Sărbători fericite!!!

In perioada 05.07-12.07.2019,concediu de odihna,magazinul este inchis,comenzile vor fi onorate dupa data de 12.07.2019

In perioada 01.09-0909.2019,concediu de odihna,magazinul este inchis,comenzile vor fi onorate dupa data de 09.09.2019
Multumesc
0728747067
0727903858

Buna ziua , as dorii si eu o recomandare pentru o paleta , imi place sa joc de la distanta medie ofensiv pe forehand si defensiv pe backhand cu mult spin nivel mediu as vrea sa cred . Buget 300 lei

Buna ziua , as dorii si eu o recomandare pentru o paleta , imi place sa joc de la distanta medie ofensiv pe forehand si defensiv pe backhand cu mult spin nivel mediu as vrea sa cred . Buget 300 lei

salut,
nu poti vb cu cineva mai experimentat de la sibiu, care sa-ti recomande un set-up vazandu-ti mai concret jocul?

BLACK FRIDAY

In perioada 13.11-17.11 beneficiati de reduceri substantiale la produsele selectionate.

Acceseaza categoria BLACK FRIDAY a magazinului pentru a vizualiza articolele reduse.

STOCUL ESTE LIMITAT
click aici https://www.tenismasa.ro/black-friday/

salutare,

As avea nevoie de ajutor in alegerea a doua ( 2) fete pt lemnul meu balsa 5.5 all+. Este un lemn mai vechi, il am de vreo 5 ani, pe care am avut niste fete Tibhar 5Q. Fetele s-au copt si s-au micsorat datorita faptului ca a stat in masina o perioada f lunga de timp ( nu am mai jucat din 2015... ) Nu as vrea sa investesc mai mult de 300 RON in cele 2 fete, datorita faptului ca sunt si incepator-intermediate si poate nu apuc sa joc decat maxim de 2 ori pe saptamana cu colegii.
Ca si caracteristici as dori ceva cu mai mult spin si sa fie cat se poate de rapide. Probabil ar trebui sa schimb si lemnul , dar deocamdata nu doresc sa investesc.
Orice sfat este bine venit.
multumesc mult,

Buna ziua , as dorii o recomandare pentru o fata pe partea de backhand pe un lemn yasaka ma lin extra offensive , in prezent am yasaka rakza x soft dar simt că nu am destul control .

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

Back
Sus