Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Buna ziua. Ma intereseaza sa achizitionez o fata Xiom Sigma Euro, dar nu stiu exact ce duritate are buretele, pentru ca pe site la dv am vazut trecut 47.5 grade, ca la Sigma Pro. E corect, sau e o greseala undeva? Fata o vreau pe drive pe un lemn Levi 7ply of- all wood, iar pe rever ma gandesc la un Donic M3. Credeti ca ar iesi o paleta echilibrata? multumesc anticipat

Buna ziua
Ambele fete au 47,5 grade,nu este nici o greseala.Va recomand varianta SIGMA EUROPA de 1,8 rosu /bluefire M3 negru 2,0.Veti avea o paleta mai usoara si echilibrata,buna pentru topspin,efect accentuat si un f. bun control si buna pentru semi-distanta.
Daca doriti....
0728747067
multumesc

Am testat astazi un bluefire M2 pe un lemn all Waldner Control in combinatie cu acuda S3. Mi-a placut foarte mult simtul de la M2, in special la jocul din apropierea mesei, la contre si blocuri unde simteam un control extraordinar dar totodata si la topspin. Cum se compara Sigma Euro cu M2? Precizez ca joc in general din apropierea mesei, dar cand am ocazia imi place sa joc si de la un metru sau doi in spatele mesei, deci sa zic semidistanta. Din pacate nu sunt momentan in tara sa pot testa undeva Sigma Euro asa ca va stresez pe dv, dl Gelu:d. multumesc inca o data!

Ii multumesc lui Tibi pentru paleta care mi-a asamblat-o si pentru sfaturile care le-a dat pentru a face un setup pe ritmul si nivelul meu. Recomand cu incredere pentru toti care nu stiu exact ce sa aleaga pentru o paleta si au nevoie de niste sfaturi avizate. Cu siguranta tot la el o sa apelez si pentru urmatoarele upgrade-uri
Lemn Donic Burn OFF-
FH XIOM OMEGA IV EURO
BH XIOM MUSA

Noile fete xiom vega china-max...sunt in stoc
astept comenzi
0728747067
multumesc

Va salut! In aprilie 2010 am achizitionat de la dvs o paleta (lemn DONIC EXCLUSIVE AR-maner concav + fete DONIC LIGA). Am fost si sunt foarte multumit de paleta insa simt ca a venit vremea sa trec la altceva mai bun. Ce recomandati? Sa-mi schimb doar fetele, sa o schimb cu totul (am cui s-o vand pe asta). Multumesc!

Cei, care doresc sa testeze lemne "by Levi" si sa cumpara (la un pret convenabil, detalii la dl. "Tbi") acum poate sa faca la magazinul dl.-ui Gelu Poescu,"Tibi" - in curand si lemne cu tesetura de bazalt!
Multumesc! Levi!
- - - Actualizat - - -
"acum poate sa faca"; vroiam sa spun disponibil, scuze....

Recomand cu Caldura magazinul tenisdemasa.ro. Foarte rapizi si reduceri excelente.

Recomand cu Caldura magazinul tenisdemasa.ro. Foarte rapizi si reduceri excelente.

Am cumparat Xiom Hayabusa ZXi (520ron)+ fețe XIOM SIGMA II Pro (179x2
In plus ,paleta a sosit deja montata si gata de joc a doua zi dupa ce am comandat-o .
Va multumesc foarte mult si va urez ani multi si frumosi in afaceri :)

Buna seara. Puteti sa-mi recomandati ceva asemanator cu Tenergy 05 FX? Joc cu iarba pe rever pe un lemn Donic Defplay Clasic. Pana acum am jucat cu T 05 fx pe TBS, dar acest lemn e prea rapid pentru iarba... Vreu ceva pe forehand care sa semene cu acea configuratie...Multumesc anticipat.

O fata foarte buna care se poate compara acum cu Tenergy o5 fx este fata XIOM-SIGMA EURO II care a fost foarte asteptata.Are o viteza mai mica ca si predecesoarea sa XIOM SIGMA I.in schimb a crescut efectul si controlul.de asemenea este si mai moale.Este ideala pentru toate tipurile de lovituri ,couterdrive,counterloop,countersmash.Avand un control ridicat este buna pentru mingile dead.Pentru server este usor de manuit si ideala pentru loopdrive.Chiar si sunetul s-a schimbat,este mai infundat acum
Tenergy 05 FX ramane o fata rapida, ofensiva, potrivita atacurilor topspin de semi-distanta si de langa masa.
Unghiul de aruncare este mai jos decat T05, incadrandu-se in categoria mediu spre inalt. Poate chiar si OMEGA IV EURO se apropie de ce m-ati intrebat.
multumesc pentru intrebare

Buna. Am primit fetele Donic bluefire M2 si solutia de curatat fete. Multumesc mult pentru banda de cant si cataloagele care mi le-ati trimis bonus. Pe mine unul m-ati castigat de client pentru totdeauna. Numai bine va doresc!
P.S. Ce comparatie puteti face intre donic bluefire M2 si xiom sigma euro II?

Va asteptam si la magazinul deschis in bucuresti str. Splaiul independentei nr. 319 incinta sema parc langa sala de tenis top tenis arena
program magazin: L-v - 10.00 - 13.00 14.30 - 20.00
s - d - 10.00 - 14.00
toti cumparatorii beneficiaza de bonusuri speciale

Am primit paleta comandata si totul este ok.
Multumesc mult pentru rapiditate si amabilitate.

Noua colectie de imbracaminte ,incaltaminte,genti,huse DONIC -2013 acum pe stoc.
Asteptam comenzi
multumesc
0728747067

Incepand de astazi 27.05.2013 ANDRO GIR S.R.L este distribuitorul autorizat cu exclusivitate pentru Romania a tuturor produselor NITTAKU JAPONIA.
Produsele( fete, lemne, huse paleta, grip, incaltaminte, accesorii...etc) sunt afisate pe site la preturi de importator direct. La fiecare produs comandat beneficiati de un catalog complet cu toate produsele NITTAKU pentru prima data in Romania. NITTAKU este unul dintere brendurile care are cele mai multe articole pentru tenis de masă, pe www.tenismasa.ro sunt afisate o parte din produse, dar la comanda va putem aduce orice produs.
La comenzi de peste 200 lei OFERIM 10% reducere primilor 10 cumparatori.
Asteptam comenzi!
Multumesc!
0728747067
- - - Actualizat - - -
Incepand de astazi 27.05.2013 ANDRO GIR S.R.L este distribuitorul autorizat cu exclusivitate pentru Romania a tuturor produselor NITTAKU JAPONIA.
Produsele( fete, lemne, huse paleta, grip, incaltaminte, accesorii...etc) sunt afisate pe site la preturi de importator direct. La fiecare produs comandat beneficiati de un catalog complet cu toate produsele NITTAKU pentru prima data in Romania. NITTAKU este unul dintere brendurile care are cele mai multe articole pentru tenis de masă, pe www.tenismasa.ro sunt afisate o parte din produse, dar la comanda va putem aduce orice produs.
La comenzi de peste 200 lei OFERIM 10% reducere primilor 10 cumparatori.
Asteptam comenzi!
Aici se pot vedea toate produsele NITTAKU JAPONIA
Multumesc!
0728747067

Back
Sus