Sfat urgent curatare fete

danyel89

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
Ilfov
am paleta de 2 sapt,am jucat cam 14 ore cu ea,dar am curatat-o dupa fiecare utilizare cu 3 parti apa si o parte otet,dar tot i-au aparut niste pete maro,si nu inteleg d c.praful se curata f usor ca si murdaria superficiala,dar raman acele pete mai groase.ce pot sa fac?

Re: Sfat urgent curatare fete

Eu nu-ti dau decat un sfat : ia o solutie profesionala de curatat fetele si lasa deoparte combinatiile astea romanesti care merg pe principiul "lasa ca merge si asa" :eh:

O solutie profesionala e ''solutia'' :wink: mai ales ca nu e asa scumpa. Eu am luat una de la Stiga cu 4 euro..are un burete in cap, deci e foarte usor de folosit. O am de 2 luni si cred ca mai tine 2-3 luni.

poti sa imi zici exact denumirea produsului?esti multumit de solutie?ai avut de a face cu pete ca ale mele?

Eu folosesc "Rubber Cleaner" de la Butterfly, este spray de 250ml si sunt multumit de cum curata fetele paletei.
Ia legatura cu tibi sau valigti, iti pot da mai multe sfaturi despre ceea ce te intereseaza.
LA MULTI ANI!

Cred ca acele pete nu mai sunt reversibile, deoarece sunt produse de transpiratie. Sunt urme de oxidare.

Solutia pe caare o folosesc eu este Stiga Energy clean....si e exact cum spune Visco petele sunt de la transpiratie...eu am o pata pe fata de forhand..urma de la degetul mare :confused:

eu le curatz cu spirt ;) :)) si merge destul de bine

1. Pana la urma otetul sau spirtul pot sa distruga fetele ?
2. Ce recomandati pentru curatarea fetelor si in ce cantitati ?
Multumesc.

daca doriti sa le prelungiti viata fetelor folositi spirt,otet....vitriol.
daca doriti sa le distrugeti cat mai repede si in loc sa va tina 4-6 -8 luni,sa va tina 1 luna,folositi urmatorul produs de curatat+burete antistatic-30 lei
nu trebuie sa folositi neaparat ce va recomand,orice produs,orice firma din tenis de masă
astept noi retete
va multumesc

man...pui umpic de de spirt pe burete de spalat vase si il cureti
eu le curat mereu asa de vreo 8-9 luni si sunt ca noi fetele..deci eu as zice ca spirtul e super ok ;)

eu am umplut pe jumatate o sticla de 1 litru cu apa,dupa care am adaugat 1 parte otet si 1 parte spirt.problema este ca murdaria o curata perfect,adica praful,sau varul,dar din pacate nu curata si petele acelea maronii-galbui.deci nu scoate nimic acele pete?au vreo influenta asupra efectului sau topspinului?eu am 2 fete Donic Liga cam de 1 luna si jumatate,dar fata rosie e in proportie de 80% afectata de acele pete,dar inca nu simt ca a scazut topspinul sau efectul.voi v-ati confruntat vreodata cu aceasta problema?

spirt pur man nu le amesteca asa :))

si daca pui doar spirt nu are nicio influenta negativa....eventual pozitiva.
eu acum am joola smash dar imi iau curand ceva mai pro..

de unde ai reteta asta de "ciorba"?eu ma gandeam la AXION si perie de sarma....... :lol: :lol:

ii ceva logic..daca vrei incerci daca nu nu...si cu axion si perie de sarma merge ;)

cum se pune poza la avatar ?? :))

raspuns gresit tinere:"profesionisti".......corect este "amatori".Ce iti ofera D-ul Tibi este facut de profesionisti.

i-am cerut sfatul profesorului meu de sport cu ce sa mi sterg paleta .. si mi-a spus dansu .. ioane daca nai bani de solutie stoarce un mar si dai cu zeama acra cam asa zicea dansu. e buna "reteta" asta ?

Back
Sus