Sfat - urgent!

Va multumesc...daca puteti oferii mai multe detalii...cu recuperari,etc...inca odata multumesc!
Ca recuperare, multe miscare, mersul pe jos de ex. Ce vreau sa spun, deci cand am ajuns la operatie ( a 2 -a)deja aveam inelele deteriorate la vertbre (S1-L5) chiar si rupte cateva, dar imediat dupa operatie, cam dupa 4-5 ore, m-am ridicat din pat si deja am reusit sa merg pana la hol, distante mica pt. un om normal, dar pt. mine a insemnat enorm de mult... deja a 3-a zi am mers si pe scari, a 4 -a zi deja am fost externat si cam dupa 14\16 zile m-am dus si la tenis, evident cu grija si fara a ma forta.... Intre cele doua operatii, era f. mare schimbare in punct de vedere "technic" dupa prima operatie am fost trecut in "rezerva" (pensie de boala, adevarat am avut si complicatii..., dar cum era firea mea nu-am rezistat mai mult de un an, si daca ma gandesc cate lume s-a dus sa-si rezolva pensia!...) dupa a doua efectiv o luna de concediu medical am primit si nu m-am dus sa prelungesc, am continuat activitatea de zi de zi. Stima!

Am aflat de problemele lui Ghita si ii doresc sanatate...dar de 10 zile am si eu aceleasi simptome dupa o durere de spate de la o partida de tenis de camp(mai solicitant decat tenisul de masa)....durerea a coborat pe piciorul stang care de cateva zile este amortit.
- - - Actualizat - - -
M-am programat la RMN dar dupa cele citite ma astept la un diagnostic grav
- - - Actualizat - - -
Intre timp m-am interesat de aceasta boala si am aflat de un chiropractician din zona care a pus multa lume pe picioare-sunt oameni care au venit la el cu programarea de operatie de hernie de disc si acesta i-a pus pe picioare.Eu nu prea cred in chestii din astea dar am zis ca nu pierd nimic si m-am programat la respectivul pe 12 IUNIE 2013 asa ocupat este.
- - - Actualizat - - -
Pana nu ma conving pe pielea mea nu vreau sa dau referinte asa ca daca mai ai putina rabdare pana dupa 12.06.-cand o sa-ti pot da detalii mai multe.
Opinia generala este sa AMANI operatia cat se poate -sunt multe cazuri de operati de hernie de disc care au ajuns dupa oeratie in scaun cu rotile-din diferite cauze.Poti sa ma suni daca doresti la 0722858837-primul lucru care trebuie facut in aceasta boala este slabitul-chiar si un kg conteaza sa nu mai apese pe coloana.

Am aflat de problemele lui Ghita si ii doresc sanatate...dar de 10 zile am si eu aceleasi simptome dupa o durere de spate de la o partida de tenis de camp(mai solicitant decat tenisul de masa)....durerea a coborat pe piciorul stang care de cateva zile este amortit.
- - - Actualizat - - -
M-am programat la RMN dar dupa cele citite ma astept la un diagnostic grav
- - - Actualizat - - -
Intre timp m-am interesat de aceasta boala si am aflat de un chiropractician din zona care a pus multa lume pe picioare-sunt oameni care au venit la el cu programarea de operatie de hernie de disc si acesta i-a pus pe picioare.Eu nu prea cred in chestii din astea dar am zis ca nu pierd nimic si m-am programat la respectivul pe 12 IUNIE 2013 asa ocupat este.
- - - Actualizat - - -
Pana nu ma conving pe pielea mea nu vreau sa dau referinte asa ca daca mai ai putina rabdare pana dupa 12.06.-cand o sa-ti pot da detalii mai multe.
Opinia generala este sa AMANI operatia cat se poate -sunt multe cazuri de operati de hernie de disc care au ajuns dupa oeratie in scaun cu rotile-din diferite cauze.Poti sa ma suni daca doresti la 0722858837-primul lucru care trebuie facut in aceasta boala este slabitul-chiar si un kg conteaza sa nu mai apese pe coloana.
Salut,
Astept cu nerabdare sa vad ce se intampla...eu momentan am 9 sedinte de kinetoterapie...deocamdata singurul lucru bun ce am putut obtine este ca mi-a disparut pareza de pe picior in mare parte...cam 70-80%...dar inca nu am putere in degetele de la picioare...le misc inspre in sus dar daca tine cineva de ele vin greu si fara forta...inca sper in continuare si continui acest tratament...iti doresc sa iti reuseasca orice ai face si sa-ti revii neaparat...Mult noroc si sanatate iti doresc...sa ne auzim cu bine...Numai Bine!

A, pai daca ai rezultate asa de bune de la "kineto", trebuie sa te tii de asta. Sunt oameni care se ridica din carutz cu rotile, dupa ani de kineto. Cand eram tanar, mergeam la "Dinamo" la o sala de culturism si era acolo un domn Cosma, care recupera pe "banda rulanta", oameni veniti in carutz sau adusi pe brate, numai cu exercitii cu ingreuieri.
Am si eu dureri in zona vertebrelor toracale si uneori cervicale, dupa ce stau cu tricoul ud si rece pe mine la tenis si mai ales de la antrenamentul repetitiv pentru topspin de FH, dar imi trece intr-o zi- doua si nu m-am dus sa ma caut la doctor, ca oricum, am coloana facuta "praf" de la niste accidente din tinerete. Am noroc ca nu am dureri sau pareze pe picior sau mana. Mergem inainte. ;)
Drukeru, iti urez multa sanatate si cumpatare, dupa ce te vei recupera 100 %. 👍

Ghita, ce minune ar fi daca ai accepta sa mergi la Cluj sau la Slanic Moldova! Crede si nu cerceta, Ghita! Asta pentru ca vad ca inca nu vrei sa te operezi, ceea ce este un lucru foarte bun! Sanatate si progrese maxime!

A, pai daca ai rezultate asa de bune de la "kineto", trebuie sa te tii de asta. Sunt oameni care se ridica din carutz cu rotile, dupa ani de kineto. Cand eram tanar, mergeam la "Dinamo" la o sala de culturism si era acolo un domn Cosma, care recupera pe "banda rulanta", oameni veniti in carutz sau adusi pe brate, numai cu exercitii cu ingreuieri.
Am si eu dureri in zona vertebrelor toracale si uneori cervicale, dupa ce stau cu tricoul ud si rece pe mine la tenis si mai ales de la antrenamentul repetitiv pentru topspin de FH, dar imi trece intr-o zi- doua si nu m-am dus sa ma caut la doctor, ca oricum, am coloana facuta "praf" de la niste accidente din tinerete. Am noroc ca nu am dureri sau pareze pe picior sau mana. Mergem inainte. ;)
Drukeru, iti urez multa sanatate si cumpatare, dupa ce te vei recupera 100 %. 👍
Va multumesc si va doresc si dv-stra multa sanatate!
- - - Actualizat - - -
Ghita, ce minune ar fi daca ai accepta sa mergi la Cluj sau la Slanic Moldova! Crede si nu cerceta, Ghita! Asta pentru ca vad ca inca nu vrei sa te operezi, ceea ce este un lucru foarte bun! Sanatate si progrese maxime!
Multumesc mult Sorine...Nustiu ce sa zic, dar am prins sperante foarte mari de cand a inceput sa-mi dispara pareza...Sper sa fie totul bine...Si tie iti doresc foarte multa sanatate ca stiu ca esti cam pe acolo unde sunt si eu cu sanantatea...Numai bine!

Revin cu raspunsul Pt Ghita-in legatura cu examinarea pe care am facut-o la chiropractician-astazi 12.06.2012
Intre timp mi-am facut si RMN si acesta confirma dubla hernie de disc.....in fine este destul de serioasa problema,prima indicatie primita de la un neurochirurg a fost operatia
...Dar vestea buna este ca dupa 'tragerea de oase'pe care mi-a facut-o astazi chiropracticianul ma simt mult mai bine...adica de la 5 degete amortite mai am unul care este amortit iar durerea este diminuata mult.Astept cu nerabdare urmatoarele sedinte....o sa te tin la curent
- - - Actualizat - - -
P.S Intre timp am discutat cu alte persoane care au fost puse pe picioare de acest om...dupa ce fusesera programate pt operatie...

Revin cu raspunsul Pt Ghita-in legatura cu examinarea pe care am facut-o la chiropractician-astazi 12.06.2012
Intre timp mi-am facut si RMN si acesta confirma dubla hernie de disc.....in fine este destul de serioasa problema,prima indicatie primita de la un neurochirurg a fost operatia
...Dar vestea buna este ca dupa 'tragerea de oase'pe care mi-a facut-o astazi chiropracticianul ma simt mult mai bine...adica de la 5 degete amortite mai am unul care este amortit iar durerea este diminuata mult.Astept cu nerabdare urmatoarele sedinte....o sa te tin la curent
- - - Actualizat - - -
P.S Intre timp am discutat cu alte persoane care au fost puse pe picioare de acest om...dupa ce fusesera programate pt operatie...
Multumesc...astept cu nerabdare sa vad cum evoluezi...Sanatate!

Ultima editare:
Va salut,
Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere in primul rand...in al 2-lea rand pot sa va spun ca am la activ in jur de 32-33 de sedinte de kineto-terapie si dupa mine sunt recuperat in proportie de 80%...nu mai am dureri doar foarte mici pe picior si asta doar rar, pareza a disparut definitiv, pot misca degetele de la picior normal, doar ca nu am aceeasi forta ca si la celalalt(undeva tot cam la 80%)sper sa revina in totalitate...de curand am inceput sa joc din nou tenis dar nu la aceeasi intensitate avand la activ cam 3-4 antrenamente si pot spune ca ma simt destul de bine dupa ele...Vreau sa le multumesc celor de la clinica de recuperare a spatelui: REHA-Clinic, doctorului Lucian Galosi si angajatilor de acolo...aviz celor din Timișoara, cu probleme de spate: mergeti cu incredere la aceasta clinica...am vazut fel si fel de cazuri in acest timp, care si-au revenit...aveti aici adresa: http://www.reha.ro/ ...Acum totul depinde de mine cum am sa gestionez aceasta situatie, dar sper sa fie totul ok...am sa continui si cu tratamentul in paralel cu kineto-terapia pana o fi bine de tot...Va las sanatosi pe toti si sa ne vedem la concursuri...Multa Sanatate!

Back
Sus