Re: Sfaturi configurare paleta profi
Nu stiu de ce tot dezbateti atata pe tema asta

. Am cerut mai intai sfaturi , am analizat ceea ce ati zis ( nu aveti de unde sa stiti daca m-am interesat sau nu ) , asa ca cel care a zis ca "poate nici nu sa uitat se inseala " . Dupa ce am ales eu ceea ce mar interesa ati inceput unii sa sariti ! De ce ? Eu am cerut pareri despre paleta respectiva . Schimbati mentalitatea va rog. A mai zis cineva paca "nu tot ce e scump e bun" am inteles , dar daca eu tin sa o cumpar , ce se intampla ? Voi care cunoasteti mai multe trebuia sa veniti cu argumente , este buna , are control , e greu de stapanit , este foarte rapida , etc si nu sa sariti cu tot feluri de chestii.
Voi sunteti suparati ca nu v-am urmat sfatul ? V-am multumit de nu stiu cate ori daca cititi mai bine.
Tiboashca : Daca am fost sfatuit trebuia neaparat sa merg pe mana voastra ? Am primit diferite combinatii si le-am studiat , iar in final am venit eu cu o paleta. Si treaba cu frustrantul , daca nu ai rabdare sa ajuti pe cineva atunci nu o face.
Visco daca vreau neaparat ceva aia imi cumpar ! Si am zis ce parere aveti despre paleta si fete ! Si pentru tine este valabil , am citit toate sfaturile si la fel ti-am si multumit. Asa de mare este sacrificiul sa scri cateva randuri ? Daca fac alceva te enervezi ? Daca iti pui intrebarea daca merita sa ajuti pe cineva sau nu , mai bine lasa ! Iti ia 10 minute !
Mettal : Nu voi schimba paleta si nu se vor aduna in colectie ! Incercam sa dovedesc ca nu fac la plictiseala ceea ce am scris.
tzunny : Nu trebuie tot timpu sa ascult de altii ! Iar eu v-am cerut in final sfatul pentru o paleta , materialele fiind alese de mine.
mandrubogdan : Daca te face fericit chiar voi face o configuratie dupa tine sau voi ! Doar pentru linistea voastra ca sa nu fie efortul vostru depus degeaba.
A fost ultimul meu post in topicul asta ! Cu siguranta voi citii in continuare forumul ca imi place sa mai invat. Dar sfaturi nu cred ca voi mai cere

Am primit 2 sau 3 numere de telefon care le-am salvat si o sa ii sun pe dansii !
Un sfat fiti mai deschisi si nu va enervati in halu asta de repede , nu are rost.
O zi buna tuturor !
OFF . Scuzati greselile de ortografie , probabil sunt , dar sunt la birou si nu pot sa fiu 100% atent la calculator !