Sfaturi configurare paleta profi

• Autor subiect Autor subiect Xqt
  • Dată creare Dată creare

Re: Sfaturi configurare paleta profi

Bine baieti ! Eu am iesit de pe forum ! Las profesionistii. Toate cele bune. Fiecare face ce vrea el asa ca nu trebuie sa va intereseze , doar am cerut sfaturi. Nu cred ca daca ai o paleta foarte buna nu te poti obisnui cu ea. Visco nu doar intre , eu deobicei fac ! Iar moderatoru ar trebui sa faca ordine cand este vorba despre off topic !
Metall imi pare rau sa te dezamagesc , dar habar nu ai despre ce vorbesti :) poate ai vazut id-ul meu de messenger si tia fost greu sa te uiti in profil la ziua de nastere ! Desi asa e cel mai bine , prima data sari si dupa aia te corectezi :)

ai cerut "sfaturi"
cand ai intrebat de paleta care vrei.....noi iarasi ti-am dat "sfaturi"
si ce ai facut tu cu ele????
ai tinut cont de ele??
sau macar te-ai uitat la ele?
nu e nimeni rau intentionat aici crede-ma!!!

Xqt a spus:
Bine baieti ! Eu am iesit de pe forum ! Las profesionistii. Toate cele bune. Fiecare face ce vrea el asa ca nu trebuie sa va intereseze , doar am cerut sfaturi. Nu cred ca daca ai o paleta foarte buna nu te poti obisnui cu ea. Visco nu doar intre , eu deobicei fac ! Iar moderatoru ar trebui sa faca ordine cand este vorba despre off topic !
Metall imi pare rau sa te dezamagesc , dar habar nu ai despre ce vorbesti :) poate ai vazut id-ul meu de messenger si tia fost greu sa te uiti in profil la ziua de nastere ! Desi asa e cel mai bine , prima data sari si dupa aia te corectezi :)
nu este nevoie sa rabufnesti asa fata de cei care au incercat sa te ajute. sunt in totalitate de acord cu cele spuse de Bogdan. daca nu aveai de gand sa asculti sfaturile celor de aici, trebuia sa incepi primul post cu " Fiecare face ce vrea el asa ca nu trebuie sa va intereseze" si atunci nu se mai ostenea nimeni sa dea o mana de ajutor.
Ca idee, cumpara-ti racheta, incearca sa joci cateva seturi cu ea si poate vei intelege cele trei pagini din acest topic.
Pana atunci toate cele bune si vezi sa nu te loveasca usa in partea dorsala!

"Pana atunci toate cele bune si vezi sa nu te loveasca usa in partea dorsala!"
:lol: :lol: :lol: :lol:

eu inteleg frustrarea lui Xqt, laky s-a luat de el degeaba, a inceput cu un limbaj si o ironie gratuita. Daca dai un sfat pe forum nu trebuie sa ai pretentia ca sfatul tau sa fie ascultat! Poate primesti sfaturi ce se bat cap in cap, eu unul pe la inceputuri am primit sfaturi care nu prea se "pupau". De aici si pana la a face un om probabil indragostit de tenis de masă sa paraseasca un forum pt. ca un user mai vechi a fost "atins" in mandria lui de sfatuitor profesionist... Regretabil, si cred ca nu face cinste acestui forum care e plin de OAMENI!

Problema este ca nu a tinut cont de absolut nici un sfat, ci a urmat exact calea pe care ne-a impartasit-o de la inceput: aceea de a-si face o paleta "racheta" (greu de controlat, mai ales de catre un incepator), urmand sa se "obisnuiasca" cu ea.
Aaa, si are dreptate, nu are 17ani, ci 20!!! (nu ca ar conta, dar am vrut sa elucidez misterul)

Anii au prea putina relevanta :)
Parerea mea.
Si da, am nevoie de ochelari, n-a gresit defel ;)
Iar daca vrea sa joace, oricum va juca, ca ii place pe un forum sau nu e altceva.
De fapt nici eu nu ascult de sfaturi, ma sfatuiesc unii altii sa-mi iau ce stiu ei ca merge si pana la urma ma trezesc cu un setup de care nu stiu mai nimic, doar stiu sigur ca as vrea sa-l incerc.
Si asa se aduna lemnele / fetele la colectie :)
Important ar fi ca pana la urma sa intelegi, in urma greselilor facute si a sfaturilor primite, pe care ulterior le vezi de obicei cu alti ochi, de ce paleta nu e buna la scurte de pe masa, sau la retopspinuri, sau eu mai stiu la ce, iar urmatorul setup sa te faca fericit.
Oricum, paleta buna la toate inca n-am avut, sau poate mana mea nu stie sa joace cu paletele de le-am avut / incercat pana acuma :)

Importanta este comunicarea ca fiind o cale de a avansa mai rapid catre cunoastere. De aceia mie nu-mi place sa dau "sfaturi" ci "sugestii". Doar ca oamenii fug de munca si in loc sa citeasca ce sa scris deja, cer aceleasi "sugestii" care s-au mai dat de zeci de ori. Cand vezi ca toate sugestiile date nu au nici un efect in ciuda sacrificiului pe care-l faci, incepi sa "obosesti" si sa-ti pui intrebarea daca merita...

VISCO a spus:
Importanta este comunicarea ca fiind o cale de a avansa mai rapid catre cunoastere. De aceia mie nu-mi place sa dau "sfaturi" ci "sugestii". Doar ca oamenii fug de munca si in loc sa citeasca ce sa scris deja, cer aceleasi "sugestii" care s-au mai dat de zeci de ori. Cand vezi ca toate sugestiile date nu au nici un efect in ciuda sacrificiului pe care-l faci, incepi sa "obosesti" si sa-ti pui intrebarea daca merita...
true... true...
si mai ales ca s-a ajuns chiar sa fie sfatuit sa asculte sfaturile deja date. acest efect al "r?mei in zid" devine frustrant rapid.

Nu stiu de ce tot dezbateti atata pe tema asta :) . Am cerut mai intai sfaturi , am analizat ceea ce ati zis ( nu aveti de unde sa stiti daca m-am interesat sau nu ) , asa ca cel care a zis ca "poate nici nu sa uitat se inseala " . Dupa ce am ales eu ceea ce mar interesa ati inceput unii sa sariti ! De ce ? Eu am cerut pareri despre paleta respectiva . Schimbati mentalitatea va rog. A mai zis cineva paca "nu tot ce e scump e bun" am inteles , dar daca eu tin sa o cumpar , ce se intampla ? Voi care cunoasteti mai multe trebuia sa veniti cu argumente , este buna , are control , e greu de stapanit , este foarte rapida , etc si nu sa sariti cu tot feluri de chestii.
Voi sunteti suparati ca nu v-am urmat sfatul ? V-am multumit de nu stiu cate ori daca cititi mai bine.
Tiboashca : Daca am fost sfatuit trebuia neaparat sa merg pe mana voastra ? Am primit diferite combinatii si le-am studiat , iar in final am venit eu cu o paleta. Si treaba cu frustrantul , daca nu ai rabdare sa ajuti pe cineva atunci nu o face.
Visco daca vreau neaparat ceva aia imi cumpar ! Si am zis ce parere aveti despre paleta si fete ! Si pentru tine este valabil , am citit toate sfaturile si la fel ti-am si multumit. Asa de mare este sacrificiul sa scri cateva randuri ? Daca fac alceva te enervezi ? Daca iti pui intrebarea daca merita sa ajuti pe cineva sau nu , mai bine lasa ! Iti ia 10 minute !
Mettal : Nu voi schimba paleta si nu se vor aduna in colectie ! Incercam sa dovedesc ca nu fac la plictiseala ceea ce am scris.
tzunny : Nu trebuie tot timpu sa ascult de altii ! Iar eu v-am cerut in final sfatul pentru o paleta , materialele fiind alese de mine.
mandrubogdan : Daca te face fericit chiar voi face o configuratie dupa tine sau voi ! Doar pentru linistea voastra ca sa nu fie efortul vostru depus degeaba.
A fost ultimul meu post in topicul asta ! Cu siguranta voi citii in continuare forumul ca imi place sa mai invat. Dar sfaturi nu cred ca voi mai cere :( Am primit 2 sau 3 numere de telefon care le-am salvat si o sa ii sun pe dansii !
Un sfat fiti mai deschisi si nu va enervati in halu asta de repede , nu are rost.
O zi buna tuturor !
OFF . Scuzati greselile de ortografie , probabil sunt , dar sunt la birou si nu pot sa fiu 100% atent la calculator !

Eu am spus, asa sunt si eu, daca vreau sa cumpar ceva si mi s-a pus pata pe acel lucru, nu ma potolesc pana nu-mi verific personal alegerea :)
Asta nu inseamna ca e cea mai buna cale, dar fiecare e asa cum e.
Si chiar iti doresc sa nu schimbi paleta pe care ti-o cumperi, sau ti-ai luat-o
Ca devine enervant cand ai 5-6 lemne si 7-8 perechi de fete si apoi incepi sa le mai si combini ca sa gasesti eprfectiunea :)
Un sfat, offtopic: nu mai da linkul ala spre garaje.ro ca sa dovedesti ca esti matur in gandire :)
In rest, topspinuri cat mai devastatoare iti doresc ;)

Laky : Ce sa zic despre tine , cam rautacios esti. Poti sa explici mai frumos sunt om si eu si inteleg.

Treaba cu Porche-ul in mana celui ce si-a luat de curand carnet, ramane in continuare valabila.Despre faptul cat esti de receptiv la sugestiile celor "patiti" asta va rezulta din marimea investitiilor ulterioare. Exista trei categorii de tenismeni, din prima fac parte oamenii care cauta, pana ce dau de un setup convenabil si se opresc la el.In general acestia sunt constienti de nivelul maxim pe care sunt in stare sa-l atinga, indiferent de materialele folosite si atunci spun stop investitiilor si se consacra antrenamentelor intensive. A doua categorie, cea a visatorilor, asteapta diferenta de la ultimul racnet in materie de fețe si lemne. A treia categorie, cuprinde pe acei impatimiti (gen VISCO)care traiesc un perpetu experiment, fiind facuti pentru a ne invata pe noi ,prin experienta acumulata la jocul cu atatea si atatea feluri de materiale.
Chiar daca suntem mai rautaciosi din cand in cand, ia-o fara suparare, caci nu e bataie de joc....

mandrubogdan : Daca te face fericit chiar voi face o configuratie dupa tine sau voi ! Doar pentru linistea voastra ca sa nu fie efortul vostru depus degeaba.
Nu e o chestie de "oboseala" sa dai sfaturi!E de fapt chiar placut sa ajuti pe cineva,asa-i?
Dar cand acesta deja le-a ignorat pe toate el fiind cel care le-a cerut.......
Cand ne-ai aratat ce vrei sa-ti procuri....noi din nou ti-am spus ca nu e buna pt o mana neformata(spun asta pt ca "te-ai luat" de noi ca nu ti-am spus daca paleta e prea rapida,cu control etc.)
Cred ca tu de fapt asteptai un singur "sfat":"Paleta e foarte buna,dai inainte si cumpar-o"
Iar daca chiar asa inversunat esti ca "fiecare face ce vrea" de ce ai mai cerut sfaturi?
Mult noroc mai departe si nu lua nimic in nume de rau....pt ca nu ai de ce!

Lasati copilul sa isi cumpere paleta !
Si sa luam in consideratie ca un Porche de serie nu e o masina de curse , mai ales daca nu ii activezi setarile sportive . Oricum , se conduce mai usor ca un Logan

:lol: :oops: :roll: :idea: :mrgreen: :|
felicitari la toata lumea,interesante discutii.............no comment,inca un cumparator fericit

Bine oameni buni , hai sa inchidem discutia asta !

Tare sunt curios ce s-a mai intamplat cu acel "Porsche"... 😉

Back
Sus