Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

Csabi, adu te rog ce ai mai bun de la Agnita, că văd că iar vine Cugirul și mi-e teamă să nu ?fure? iar trofeul, cum fac de fiecare dată :D

Dar dacă vin și agnițenii, parcă mai am speranțe să rămână cupa de data asta prin jurul Cibinului.

HAI AGNITA! HAI BĂIEȚII!!!!

...și în completare: Hai Dariane! :D

care dintre noi si unde ?

Profitand de disponibilitatea si amabilitatea colegului Nelu Curceanu,am participat cu mare placere la "antrenamentul de spart mingi" de ieri seara din Sibiu.Si nu a fost deloc "greu" in conditiile deja REcunoscute de la ARIA unde si cel mai proaspat boboc ,incalzit si bine "asezat" la masa,dupa o ora poate ajunge sa "transpire" ca Timo Boll!Surpriza a reprezentat-o insa numarul mare de amatori prezenti la sala,peste 30 de colegi amaturisti din Sibiu,Cisnadie,Cugir,Victoria si Agnita dand nastere unui adevarat turneu "B"!O adevarat incantare privindu-i pe toti la mese,fiecare cu o placere aparte de a juca si transpira pentru fiecare punct.Inainte de plecarea noastra,dupa orele 23.00,se consumau fazele eliminatorii.....si eram curios daca pronosticul meu(Muri,Paul,Darie,Somlea) va fi confirmat.Inca nu stiu dar,oricum,a fost,este si va ramane oricand o adevarata placere sa joc in acesta locatie super in compania prietenilor si colegilor amaturisti de pretutindeni!

O atmosferă frumoasă, vă multumim tuturor

cred ca a jucat toată lumea destul de multe seturi
cu grupele de repoziționare :)

CLASAMENT 04.09.2014
Turneu antrenament - Local - Sibiu
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

_LOCUL 1_
Mureșan Iulian - Victoria

_LOCUL 2_
Beltechi Paul - Victoria

_LOCUL_ 3
Aron Darie - Sibiu

_LOCUL_ 4
Todarcea Ioan - Sibiu

_LOCURILE_ 5 - 8
Groza Alexandru - Cisnadie
Somlea Darian - Cisnadie
Benyovski Bela - Sibiu
Dragomir Mitica - Sibiu

_LOCURILE_ 9 - 12
Negrean Ioan - Sibiu
Radu Constantin - Sibiu
Cristea Virgil - Cugir
Toader George - Agnita

_LOCURILE_ 13 - 18 -- Grupe sup. loc. 3
Kromek Iulian - Cugir
Ciucur Laurentiu - Sibiu
Botian Radu - Sibiu
Weiss Simona - Cisnadie
Filipoiu Bogdan - Ramnicu Valcea
Beltechi Razvan - Victoria

_LOCURILE_ 19 - 24 -- Grupe sup. loc. 4
Zedler Csaba - Agnita
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Mureșanu Alex - Sibiu
Decean Darian - Sibiu
Bucur Dan - Cisnadie
Ballash Mircea - Sibiu

_LOCUL_ 25 -- Grupe Inf. 1 vic.
Toader Valentin - Agnita

_LOCURILE_ 26 - 31 -- Grupe Inf. 0 vic.
Banea Radu - Sibiu
Crisan Romica - Agnita
Roghina Razvan - Sibiu
Dragomir Paul - Sibiu
Gabor Marco - Sibiu
Curceanu Ioan - Agnita

va așteptam în continuare
Filea Adonis

care dintre noi si unde ?

care dintre voi, nu contează, atâta timp cât nu ne mai „sustrag” cei din Cugir premiile :D

unde, cred că se înțelege: în nici un caz la fotbal :) :) :)

- - - Actualizat - - -

si eram curios daca pronosticul meu(Muri,Paul,Darie,Somlea) va fi confirmat

maestre ai fost acolo! numai Șomlea se cam lasă pe-o ureche mereu și ne strică la amândoi de fapt pronosticurile :D

Dragii mei!E cam inourat afara.Nu sunteti dispusi la o partida de tenis?
Sala este deschisa si azi si maine.Alex Groza va asteapta.

Cu drag,
Echipa Aria Sport TDM

Salutare dragilor!
Nu uitati ca joi avem Turneu-Antrenament la sala Aria Sport TDM.Lista a fost deschisa.Va asteptam sa va inscrieti.
Se anunta un turneu la fel de tare .
Pana atunci va asteptam la antrenamente!

Cu drag,
Aria Sport TDM

Salutare

datorita faptului ca în 28.08.2014 și în 04.09.2014 antrenamentele au durat foarte mult
și urmăroarea zi este zi lucrătoare iar unii mai merg la lucru sau au familie

?n data 11.09.2014 vom încerca grupe de 5 maxim 6 jucători în inferioare cu grupe de repoziționare (cei care nu se califică vor juca între ei ca și săptăm?na trecută)
și eliminatorii Dublu KO (cei care pierd în eliminatorii vor juca eliminatoriu între ei) majoritatea ați jucat acest sistem la turneele de la Victoria

vă așteptăm

Adonis

CLASAMENT 11.09.2014

Turneu - Local - Sibiu
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

_LOCUL_ 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

_LOCUL_ 2
Aron Darie - Sibiu

_LOCUL_ 3
Todarcea Ioan -- Sibiu

_LOCUL_ 4
Daneliuc Gabi -- Sibiu

_LOCURILE_ 5 - 8
Somlea Darian -- Cisnadie
Mureșan Andrei -- Sibiu
Groza Alexandru -- Cisnadie
Decean Darian -- Sibiu

_LOCURILE_ 9 - 16
Bogdan Alexandru -- Cisnadie
Comsa Dan -- Sibiu
Timaru Ilie -- Ocna Sibiului
Filea Adonis -- Sibiu
Weiss Simona -- Cisnadie
Mureșanu Alex -- Sibiu
Simonis Marius -- Cisnadie
Bucur Dan -- Cisnadie

_LOCURILE_ 17 - 20
Rosianu Nicolae -- Sibiu
Vanga Adrian -- Cisnadie
Manitiu Florin -- Sibiu
Coman Bogdan -- Sibiu

_LOCURILE_ 21 -- 24 -- Grupe Inf. 1 vic.
Botian Radu - Sibiu
Dragomir Ioan - Cristian SB
Vladut Ilie - Sibiu
Dragomir Paul - Sibiu

_LOCURILE_ 25 -- 29 -- Grupe Inf. 0 vic.
Kondort Dan - Sibiu
Ciobanu Cosmin - Cristian SB
Elges Edwin - Sibiu
Comaniciu Gabriel - Sibiu
Gandila Valer - Cristian SB

multe meciuri grele
stiu că a fost un pic cam greu cu Dublu KO dar cu timpul o sa ne obișnuim
va mai așteptam
Adonis

Ultima editare:
A fost , probabil cel mai bun sistem de joc pentru acest tip de turneu.Cred ca a placut tuturor .Am jucat pana la epuizare.Asa vom juca si data viitoare.Alex

cu acest sistem joaca toată lumea mai multe meciuri
- nu trebuie sa plece nmeni acasa dupa ce pierde un meci
- nu mai durează pâna la ora 24

Salutare dragi prieteni!
Cu parere de rau , dar din motive obiectve , nu mai putem organiza maine ,18.09.2014 , Turneul-Antrenament Saptamanal la Aria Sport TDM.
Ne pare rau dar revenim cu acest turneu saptamana viitoare.

Multumim pentru intelegere!

Cu respect,

Aria Sport TDM

Salutare dragi pasionati ai tenisului de masa.
Joi , in data de 25.09.2014 revenim cu Turneul-Antrenament Saptamanal organizat de Aria Sport TDM.Lista de inscrieri va fi postata de luni la avizierul salii.
Am ajuns la editia a-5-a si inca nici un sibian sadea nu a castigat turneul.Oare ce se va intampla?

Va asteptam cu drag'

Echipa Aria Sport TDM

Salutare dragi pasionati ai tenisului de masa.
Joi , in data de 25.09.2014 revenim cu Turneul-Antrenament Saptamanal organizat de Aria Sport TDM.Lista de inscrieri va fi postata de luni la avizierul salii.
Am ajuns la editia a-5-a si inca nici un sibian sadea nu a castigat turneul.Oare ce se va intampla?

Va asteptam cu drag'

Echipa Aria Sport TDM

Cred ca va trebui sa-l "reactivati" pe Lopatica,s-a "odihnit" destul in lunile astea!!!......pana se va "aranja" cu totul Cosmin!!!!
Va salut din departare,mult succes!

Draga Csoby ,draga d-le Antal.Istoria mea in amatur a inceput in urma cu un an si ceva si se datoreaza in mare masura lui Gabi Danieliuc-alias Lopatica sau STRAMBU"-care m-a provocat si mi-a injectat microbul tenisului de masa.Dupa cum vedeti este inscris in turneul din 4 de la Aria Sport.Incet ,incet incercam sa-l aducem din nou in sala de tenis.Iar de Cosmin am auzit ca are ceva prbl medicale.Sunt convins ca in scurt timp Sibiul v-a avea jucatori Amaturisti in fruntea clasamentului.
Csoby,prietene,imi pare rau ca nu participi la turneul de peste 2 saptamani.D-le Antal va astept.Sunteti o prezenta placuta printre noi.

Cu drag al dvs,

Alex Mureșanu

- - - Actualizat - - -

Turneul de Joi l-am facut special pentru jucatorii de club din Sibiu si nu numai.In curand ziua de joi v-a deveni ziua "jucatorilor de club "ai Aria Sport TDM.Sunt bucuros de idee si de priza care o are printre jucatori .Avem frecvent intre 25-30 de jucatori la fiecare turneu-antrenament.

Draga Alex,sper sa ne revedem sanatosi,mereu am venit cu placere la Sibiu,intalnirile amicale cu colegi si prietenii sibieni dateaza chiar cu mult inaite de intrarea in amatur,cu stima.
Deni.

Salutare dragilor.Cu parere de rau , astazi 24 .09 .2014 programul la sala de tenis de masă este de la ora 16.00-19.00.De la ora 19.00 are loc un eveniment in zona de parchet a sali si ar deranja jucatorii de tenis de masă.Maine 25 ,09 ,2014 din cate am vazut pe tabelul de inscrieri se anunta un turneu-antrenament tare!Sunt deja 18 jucatori inscrisi.
Va multumim pentru intelegere.
Cu respect,
Echipa Aria Sport TDM.

daca nu incurcam "jucatorii" de pe parchet, participam si noi la eveniment...;)

Buna ziua,

Va rugam mai inscrieti doi <<sparring -partneri>> ,din Cristian SB, boosteriti bine cu produsul unic (revolutionar nr.0), pe care soacra-mea l-a botezat<<MINTA>>,pentru concursul de azi 25sep14.ora 18.00:
- CIOBANU COSMIN
-DRAGOMIR IOAN

Back
Sus