Simon Csaba

Exceptand prietenia mea cu Csabi,cred ca e un juator atipic cu niste calitati extraordinare si un simt al mingii iesit din comun.
E printre putinii jucatori care face spectacol la masa.
Nu cred ca poti sa devii de 4 ori campion national al Romaniei(simplu,dublu ,mixt) fara sa ai valoare.
Acum cateva saptamani la memorialul Andrei Cioran,se temeau baietii de la ACTT de el,ca de Wang.Lui Coroian,tocmai venit de la mondialele din China,i-a administrat un 3-0 sec.

ps.Florin,promit sa-ti aduc saptaman viitoare la concurs niste meciuri cu Csabi din Portugalia,sunt convins ca ai sa le vizionezi cu placere.

Este foarte adevarat ce spui,eu de vreo trei luni joc cu un Superblok si asa este, pana se prinde adversarul cum sa dea,se termina jocul.La un jucator bun m-am referit la primii 16,Ciobi dimpotriva nemaijucand cu Crisan putea ajunge macar in recalificari,a avut poate si nesansa.Una peste alta cred ca totusi este un jucator bun ,din primii 30 la ultimele nationale.

leordarares a spus:
Lui Coroian,tocmai venit de la mondialele din China,i-a administrat un 3-0 sec.
:)
eu ma refeream la jucatori buni care stiu juca impotriva aparatorilor!!!
Nu am zis ca la nivel national nu face fata!!!

PS si ce daca o fost in China(aia nu inseamna ca avea ce cauta acolo :lol: sau ca joaca bine impotriva aparatorilor)

Ionut,ca l-au luat in China,asta e treaba antrenorilor.Eu l-am dat exemplu pt ca la urma urmei e jucator de lot national.
...iar Csabi nu e aparator clasic.Sta aproape de masa,foarte rar se departeaza si se apara cu antipower-ul pe forhand. :wink:

Am inteles ce vrei sa zici
Oricum am discutat destul offtopic de cobi si oricum e clar ca are o mana cum rar se vede.
Cred ca adversitatea mea fata de cei ce fac antijoc m-a facut sa ma aprind un pic mai tare!

teodorus29 a spus:
Vin si eu cu mici completari.Filosofia lui Ciobi de ani de zile este ca nici o minge sa nu o dea la fel, de la el fiecare minge vine altfel si nu este aparator 100% ,daca ii dai pe fundu mesei face aparare dar daca ii faci joc de mijloc iti rupe capu face super atac.Stie ambele jocuri foarte bine.Iar chestia cu jucatori buni care joaca bine contra aparatorilor e relativa ,cum adica face fața la nivel national dar totusi domne Ciobi nu e jucator bun.Dar asa suntem noi , cum apare unu mai bun sau mai diferit ii dam in cap.Eu cred ca pe Ciobi nu a avut cine sa-l impinga in fața si sa investeasca in el ca era mult mai departe.Ce conteaza ce miscari face atata timp cat da pe masa cu o minge mai mult ca adversarul? Pana la urma asta trebui sa faci ca sa castigi.Ce sa mai lungesc vorba aiurea Ciobi e super jucator si nu vb aiurea ca l-am vazut de atatea ori si stiu ce ii poate pielea.

De acord 100%. Ce tot ii dam cu esteticu! In definitiv nici Crisan nu joaca extraordinar de estetic asa ca ... Daca castigi esti mai bun - asta este esentialul.

Eu am vorbit sa faca fata la un nivel inalt!!
Acolo nu are nici o sansa cu jocul pe care il face el pentru ca nu il lasa baietii sa isi faca jocul lui!!!
Tu crezi ca nu exista multi jucatori care practica un joc variat si bazat pe diversitate dar oare de ce tot jocul ofensiv si curat are de castigat?

faceti un topic pt Ciobi asta

faceti un topic pt Ciobi asta

Macar povestiti-ne viata lui intr-un topic separat, aici e sectiunea echipament , nu vedete in serie......ca vreau sa vad echipament si de 2 saptamani vorbiti de Ciobi. Eu nu-l cunosc, nu am auzit de el, si cred ca ar fi mai nimerit sa vorbiti voi in privat despre el si despre loviturile lui ciudato-fantastice.

Re: faceti un topic pt Ciobi asta

Re: faceti un topic pt Ciobi asta

valeriann a spus:
Macar povestiti-ne viata lui intr-un topic separat, aici e sectiunea echipament , nu vedete in serie......ca vreau sa vad echipament si de 2 saptamani vorbiti de Ciobi. Eu nu-l cunosc, nu am auzit de el, si cred ca ar fi mai nimerit sa vorbiti voi in privat despre el si despre loviturile lui ciudato-fantastice.

ai dreptate, poate il chem la concursul de la bucuresti si il si filmam intr-un meci demonstrativ ceva ca sa vezi despre ce e vorba:)

Nu te agita ca daca joci indeajuns de mult timp cu el ajungi sa il cunosti ca pe propriul buzunar
A se vedea Szocs Hunor la nationale :wink:

tycutz a spus:
Nu te agita ca daca joci indeajuns de mult timp cu el ajungi sa il cunosti ca pe propriul buzunar
A se vedea Szocs Hunor la nationale :wink:

Normal, nici nu se pune problema ca il invata daca joaca mult cu el, eu vorbeam de cazul in care nu au jucat niciodata cu el si nici nu isi dau seama ca s-a facut 3-0 :D

Back
Sus