costel ionescu
cadet
FlorinBN a spus:Nu se intelege, sau nu se vede?
http://www.frtenismasa.ro/Download/ans.jpg
Multumesc !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
FlorinBN a spus:Nu se intelege, sau nu se vede?
http://www.frtenismasa.ro/Download/ans.jpg
Razvan,departe de mine gandul sa contest utilitatea informatiilor (subtiri de alfel)care apar pe site-ul FRTM,totusi cred ca e necesar ca pe pagina oficiala a FRTM sa apara clasamentele la SUPER LIGA,divizia A,B,precum si clasamentul celui mai important concurs ai celor care posibil sau probabil vor fi campioni de maine,ma refer la Paleta de Argint
Razvan,informatiile tale sunt eronate sau le denaturezi tu (ceea ce cred),vezi postul care cu mana ta l-ai scris dupa Open-ul Sloveniei,care incepe cam asa"daca in Cehia au castigat x si y acum a venit randul lui A si B"ma asteptam sa raspunzi si la celelalte intrebari care le-am pus,din pacate ureche ciula,iar acum cu post-ul care l-ai pus ai dat dovada de nestiinta,la nivel de cadeti nu exista TOP12 si nici sistemul WORLD,exista doar un singur concurs,anul trecut s-a tinut la Vraset,anul acesta se tine in Africa de sud,de altfel ITTF nici nu face clasamente la nivel de cadeti,intersant este ca te-ai legat de o chestie minora si intrebarile adevarate le-ai ocolit ,daca vrei ti le reamintesc:Open USA,Petrescu,Pop, centre olimpice,Vintze,Postoaca,Ionescu,Ciurcui,jucatori care ies pe 15 la nationale sau pe 11 la top selectionati in reprezentativele Romaniei doar datorita apartenentei lor la anumite cluburi si in ca multe altele,crezi ca de nebuni conducerea ANS a blocat conturile FRTM o perioada,o alta intrebare la care nu ti s-a dat voie sa raspunzi,in incheiere daca tot spui ca nu te cunosc fa un "comme back"la nationalele de seniori cand stateai in stanga lui Bozga erai imbracat intr-un tricou rosu,daca i-ti aduci aminte e OK daca nu recomand lecitina,cred ca stii la ce ajuta,de asemenea daca nu ai de unde te informa spune si am sa-ti trimit pe MP numerele de telefon,apropo cine pleca la Balcaniada de tineret ?rasvan a spus:Asa cum anticipai ... te inseli din nou ... nu stiu cine e "papusarul sef" (dar probabil pentru tine chiar este, de esti asa marcat) si e clar ca nu ma cunosti deloc daca crezi ca eu postez aici ceva ce mi se spune.
De aceea eu am sa-ti raspund doar la ceea ce ma priveste, adica:
Toate competitiile la nivelul juniorilor si cadetilor, exceptand Europenele, Top 12, Mondialele si Balcaniadele care au sectiunea lor, sunt impartite in 2 mari categorii: World Junior Circuit si Alte Competitii. Dupa stiinta mea Open-ul Cehiei nu face parte din World Junior Circuit deci l-am trecut la cea de-a doua sectiune.
In rest te las pe tine sa descoperi raspunsurile la miile de intrebari care vad ca te "macina".
Ce antrenori vor conduce loturile de juniori si junioare ale Romaniei ?pingpong a spus:Loturile Romaniei care participa la Balcaniada de la Istambul,Samara,Dospina,Ghemes,Hraci la fete,la baieti,Petrescu, Sargu,Szocs,Turoczy,multumesc pe aceasta cale uniunii balcanice de tenis de masă pentru informatiile pe care le posteaza.