rasvan
organizator principal
Astazi, 12.06 si maine 13.06 www.frtenismasa.ro nu o sa fie accesibil. Schimbam serverul. Scuze pentru neplaceri.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
pingpong a spus:Valentin, Beatrice este sotia presedintelui,daca nu stiai, ceea ce ma indoiesc,ca stiu ce se discuta pe acest forum sunt sigur,iar cand in discutii au aparut oameni care stiu despre catacombele acestui sport si cu atat mai mult au inceput sa-si dea cu parerea si pe site-ul FRTM au luat o masura stalinista au inchis forumul,de ce grigorescu spusese niste realitati,csm_istul la fel si altii,cum nu puteau sa-i opreasca au inchis forumul,probabil ca au se se faca si presiuni asupra ta daca nu s-au facut deja sa-ti iei un concediu platit,de ce suntem anonimi,nu de frica adevarului,pentru ca adevarul este unul singur,stim cat rau ne pot face,din pacate chiar l-am simtit pe pielea noastra,uni ne riscam slujbele,altii cariera si altii visele,pentru ca rautatea acetor oameni depaseste orice inchipuire.