TopTenisArena
organizator principal
Zaharia Vasile-amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Miki Manescu-expert
Bravo Ionut!Felicitari Ionut! Apropo, Ceausescu a luat locul I!
Nr meci | Grupa | Cheia | Participanti |
1 | 1 | 1-4 | XXXXX - YYYYY |
2 | 2 | 1-4 | XXXXX - YYYYY |
3 | 3 | 1-4 | XXXXX - YYYYY |
4 | 4 | 1-5 | XXXXX - YYYYY |
5 | 4 | 2-3 | XXXXX - YYYYY |
6 | 1 | 2-3 | XXXXX - YYYYY |
7 | 2 | 2-3 | XXXXX - YYYYY |
8 | 3 | 2-3 | XXXXX - YYYYY |
9 | 4 | 1-4 | XXXXX - YYYYY |
10 | 4 | 2-5 | XXXXX - YYYYY |
Jucator | Rating | Set 1 | Set 2 | Set 3 | Set 4 | Set 5 | Setaveraj |
XXXXX | |||||||
YYYYY |
Jucator | Rating | Set 1 | Set 2 | Set 3 | Set 4 | Set 5 | Setaveraj |
XXXXX | 11 | 7 | 12 | 4 | 11 | 3 | |
YYYYY | 8 | 11 | 10 | 11 | 9 | 2 |
Ca de obicei cei care nu participa, nu au habar de o grama de amanunte, nu au experienta in organizare sa gasesc sa dea din gura sau mai exact sa scrie pe forum dovedind cat de bine stiu a scrie romaneste.AMENDA?? tare asta .Oare aceasta locatie se identifica cu cuvantul JAPCA.De cateori am participat in acest loc durata a fost nejustificata de mare si barul bine aprovizionat.
ATENTIE MARE LA RETING si la concluziile >rflash> ca s ar putea sa nu mai existe concurenti din randul amatorilor adevarati.
dl. FLEASCA nu te mai umfla atata de parca ai fi VOCEA ROMANIEI , FACTORUL X de crezi ca nu debitezi si aberatii.
Succes in activitatea ta de profesor de limba romana ,dirigentie dar las-o mai moale cu organizarea de evenimente ca ai si tu niste limite.
Felicitari Gelu ! A fost ziua brasovenilor.Felicitari Ionut! Apropo, Ceausescu a luat locul I!
Wow ... ce joc de cuvinte mirobolant. Cata creativitate ... cata fantezie ... pur si simplu nu-mi mai gasesc cuvintele.dl. FLEASCA nu te mai umfla atata de parca ai fi VOCEA ROMANIEI , FACTORUL X de crezi ca nu debitezi si aberatii.
Succes in activitatea ta de profesor de limba romana ,dirigentie dar las-o mai moale cu organizarea de evenimente ca ai si tu niste limite.
Felicitari si organizatorilor SKT...in special lui Cristi RClasamentul concursului se va posta aici? Exista si poze? Asa ar fi frumos sa se incheie aceasta actiune. Sunt curios la ce nivel au ajuns colegii de grupe (inf + sup).
Felicitari organizatorilor, tuturor participantilor si celor care m-au batut de mi-a sunat apa in cap!