,, Am o rugaminte pentru conducatorii VIVA SPORT!
D-l Vasile Fodoran este angajat la d-voastra ceea ce inseamna ca va reprezinta! Actiunile dansului de a denigra eforturile celor ce nu au legatura cu VIVA SPORT pot conduce la mai multe concluzii! Inainte sa le enumeram va rog sa expuneti punctul d-voastra de vedere! ''
Aceasta a fost rugamintea catre d-voastra si nu cred ca raspunsul tardiv postat are legatura cu ea. Nu faceti decat un teatru ieftin in speranta ca mai puteti pacali pe cineva. Sa facem o recapitulare:
1. la primul turneu tinut de d-voastra, echipa CLUBULUI SPORT KOMBAT a participat cu placere, contribuind la buna organizare si desfasurare; mai stiti castigarorii si nr. concurentilor?
2. in 2011 ne-ati rugat sa va ajutam cu o echipa a SPORT KOMBAT care era participanta in DIVIZIA B, sa joace pentru Vivasport , echipa pe care nu d-voastra ati format-o si promovat la baraj.
3. dupa un an ati incercat sa luati locul nostru in DIVIZIA B; noroc cu regulamentele.
4. m-ati rugat sa va cedez sportivii din acea echipa si am acceptat daca si ei vroiau acelasi lucru
5. m-ati chemat la o intalnire pentru a-mi propune fuziunea celor doua cluburi si pentru ca v-am refuzat ati contactat, fara stirea mea, pe cei mai importanti oameni din clubul meu, ofertandu-i
6. am acceptat sa va dau dezlegarile la cei care vroiau sa plece cerandu-va ca pe viitor sa ne respectam reciproc initiativele si sa nu ne punem ,,bete in roate''
7. ce a cautat d-l Fodoran la primele doua turnee SKT din moment ce era angajatul d-voastra si ,,are lucruri mai importante de facut decat sa fie purtatorul nostru de cuvant si sa reprezinte pozitia oficiala a VivaSport'' ?
8. de ce d-l Fodoran, care este atat de preocupat, posteaza pareri rau-voitoare cu privire la alta competitie la care dansul nu participa?
9. de ce nu incercati sa va vedeti de treaba, mai ales ca d-voastra faceti o afacere din acest ,,fenomen''
10. ce fel de ,,notorietate'' daca anul trecut s-a tinut la alta data?
11. exista cumva ca ,,firesc'' sa insemne sa nu-ti tii cuvantul?
12. ,,valoarea incontestabila'' nu-ti da dreptul sa iti bati joc de colegii tai antrenori spunand ca nu au cum sa fie antrenori pentru ca nu au 8 clase primare
13. se vede din cele de mai sus ca ,,VivaSport a actionat si actioneaza pentru promovarea tenisului de masa si a valorilor sportului si prin urmare nu intra in preocuparile lor atitudinile lipsite de fair-play fata de cei care mai sunt implicati in acest fenomen sau participarea la polemici lipsite de continut''.