Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

INSCRIEREA PARTICIPANTILOR:
-
- prioritatea la înscriere: Prioritate conform clasamentului lunii februarie 2026 iar de la data de 31.01.2026 ( ora 9.00) nu se mai tine cont de proritatea din clasament si se trece pe lista de inscrieri ‘’primul venit primul servit’’,urca pe lista principala cei de pe lista de asteptare.
Cel mai probabil conteaza care sunt cheltuielile din cadrul turneului (apa, inchirierea salii, caldura din perioada asta, curentul, etc). Plus ca mai vorbim si de taxele aferente fiscalizarii turneului, etc.Bună seara!
Nu știu dacă s-a mai întrebat, dar sunt curios cum se stabilește taxa pentru un turneu amatur. Turneu A+ 50 de lei aici, Turneu A București 31 ianuarie 80 de lei?
Depinde de cine organizează sau cum se stabilește prețul? Doar o curiozitate. Mulțumesc
Din auzite ...nu cunosc personal ....unul din organizatorii acestui concurs este foarte potent financiar ....deci cred ca de acolo vine taxa asta asa mica la un turneu A plus .....cred ca fara 100 ron ,.....aduci bani de acasa la un A plus daca nu ai nimic ( mese ,sali gratis ,papa sponsorizare ) si doar un laptop .....deci fiecare cum.se organizeaza ....asa sunt si preturileBună seara!
Nu știu dacă s-a mai întrebat, dar sunt curios cum se stabilește taxa pentru un turneu amatur. Turneu A+ 50 de lei aici, Turneu A București 31 ianuarie 80 de lei?
Depinde de cine organizează sau cum se stabilește prețul? Doar o curiozitate. Mulțumesc