AmaTur: Turneu A+ SLOBOZIA ‘’Cupa CSM’’ –07/08.02.2026 (6 Cititori)

Teodoru Matei- Buzau-Elite
Teodoru Pavel- Buzau- Elite

Avramescu Claudiu, Avansati, Bucuresti
Buna ziua! Aveti medie de Hobby(Mp 5.24) ..v am inscris la Hobby pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Avansati au jucatorii cu medie de Avansati) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Avansati.Daca nu doriti la hobby imi spuneti si va retrag din lista.

Rog inscriere la Avansati, daca nu prind loc ma puteti pune primul pe lista de asteptare, va rog. Multumesc!
Salut! o sa va insriu la Avansati dar trebuie sa stiti ca nu veti fi primul pe lista de asteptare....veti fi probabil ultimul...prioritate au cei din categorie.

Se inscrie Nicolae Laurentiu Valentin din Magurele, Ilfov la categoria Avansati.
Buna ziua! Aveti medie de Hobby(Mp 8.1) ..v am inscris la Hobby pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Avansati au jucatorii cu medie de Avansati) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Avansati.Daca nu doriti la Hobby imi spuneti si va retrag din lista.

FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm

Macuc Adrian, Bucuresti - Open.

Buna ziua! Aveti medie de Avansati(Mp 18.89) ..v am inscris la Avansati pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Open au jucatorii cu medie de Open) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Open.Daca nu doriti la Avansati imi spuneti si va retrag din lista.

Acsinte Oana,Bucuresti,Elite
Megan Alexandra,Bucuresti,Elite
Hodis Marian,Bucuresti,Elite
Rogoz Nicoleta,Bucuresti,Elite

Buna ziua! Hodis Marian de Open(Mp 35.5 ) ..l am inscris la Open pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Elite au jucatorii cu medie de elite) practic nu are nicio sansa sa prindeti loc la categoria Elite.Daca nu doreste la Open imi spuneti si il retrag din lista.

Buna ziua! Aveti medie de Hobby(Mp 5.24) ..v am inscris la Hobby pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Avansati au jucatorii cu medie de Avansati) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Avansati.Daca nu doriti la hobby imi spuneti si va retrag din lista.
Buna ziua, raman la Hobby, multumesc frumos.Dadusem reply oricum sa ma mutati la Hobby intrucat aflasem ca nu am sanse la Avansati.

• Validat
Reacții: ADN

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus