Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Buna ziua! Aveti medie de Hobby(Mp 5.24) ..v am inscris la Hobby pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Avansati au jucatorii cu medie de Avansati) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Avansati.Daca nu doriti la hobby imi spuneti si va retrag din lista.Avramescu Claudiu, Avansati, Bucuresti
Salut! o sa va insriu la Avansati dar trebuie sa stiti ca nu veti fi primul pe lista de asteptare....veti fi probabil ultimul...prioritate au cei din categorie.Rog inscriere la Avansati, daca nu prind loc ma puteti pune primul pe lista de asteptare, va rog. Multumesc!
Suspendat pentru cumul de puncte in urma absentelor pana la data de 31.03.2026Badea Cristian , avansati , calarasi
Buna ziua! Aveti medie de Hobby(Mp 8.1) ..v am inscris la Hobby pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Avansati au jucatorii cu medie de Avansati) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Avansati.Daca nu doriti la Hobby imi spuneti si va retrag din lista.Se inscrie Nicolae Laurentiu Valentin din Magurele, Ilfov la categoria Avansati.
Da, este ok, mi-a explicat si mie cineva dupa ce am postat. Multumesc!Salut! o sa va insriu la Avansati dar trebuie sa stiti ca nu veti fi primul pe lista de asteptare....veti fi probabil ultimul...prioritate au cei din categorie.
Macuc Adrian, Bucuresti - Open.
Acsinte Oana,Bucuresti,Elite
Megan Alexandra,Bucuresti,Elite
Hodis Marian,Bucuresti,Elite
Rogoz Nicoleta,Bucuresti,Elite
Buna ziua, raman la Hobby, multumesc frumos.Dadusem reply oricum sa ma mutati la Hobby intrucat aflasem ca nu am sanse la Avansati.Buna ziua! Aveti medie de Hobby(Mp 5.24) ..v am inscris la Hobby pentru ca fiind turneu A+( inscrierile se fac dupa clasament si prioritate la categoria Avansati au jucatorii cu medie de Avansati) practic nu aveti nicio sansa sa prindeti loc la categoria Avansati.Daca nu doriti la hobby imi spuneti si va retrag din lista.