sponeta s6-13i

rasp

rasp

cred ca la pretul ala gasesti una profesionala nu noua dar care arata bine... vezi pe la cluburile de profil...poate ei achizitioneaza altele noi si cele sh le da la un pret bun.

Daca nu iei de clasa A sau B , mai bine iei de la Metro ca altfel nu are rost sa arunci banii

la scoala joc pe o masa ciodi adusa din italia merge bine dar habar nam ce clasa e

Vali, de fapt asta ma interesa mult: care e diferenta dintre mesele de clasa A si B? Din astea din A sare mingea mai tare?
Eu ma mai gandeam la o varianta, deoarece astia nu au pe stoc sponeta s6-13, sa dau comanda sa mi se faca o masa, cat trebuie sa sara mingea din masa? 27 cm? sau 22? Mersi

Cred ca cea mai inteleapta solutie este sacumperi o masa facuta de cei care se pricep la asta.

Diferenta intre mesele care merita cumparate si cele care nu merita cumparate consta in general in grosimea 'blatului' si in modul in care este spprijinit pe cadru. In plus cele care au blat mai gros mai au si o intaritura pe margine.

O masa din categoria pe care ai aratat-o tu in cel mult un an se va curba.

Succes la cumparaturi.

Pe o masa lucioasa ca oglinda cum sunt marea majoritate a celor din gama "hobby", mingia nu sare omogen si efectele sunt reduse.
Stiu exemple cand mese de acest tip nici nu au ajuns sa fie folosite, pt ca s-au stricat chiar la montare.

Multumesc tuturor! Mi-am luat sponeta s7-13 , clasa A, aprobare ITTF, albastra :D . E superba senzatia de joc pe aceasta masa :wink:

Salut

Modelul SPONETA s6-13i este suficient pentru jocul de tenis fara nici o problema. Pana la nivel de divizie A este arhisuficient.

Mai sus pentru superliga noastra si campionatele nationale trebuie folosit ceva cu o constructie superioara adica modelul SPONETA s7-13, blat mai gros si cadru metalic mai sofisticat.

La calitate se afla la nivelul meselor butterfly, stiga sau tibhar din aceeasi categorie de pret, daca nu chiar peste, daca se face raportul calitate/pret si transport...

Recomand calduros tuturor mesele sponeta deoarece sunt de calitate si au o saritura placuta a mingii, asa cum a spus si domnul de mai sus, nici prea rapida, dar nici prea lenta...

Back
Sus