Sriver FX

amator 13

junior
Scor reacție
14
Vârstă
28
Locație
Piatra-Neamț
Cu ce e recomandat sa lipesc fetele?Cel de la care le-am luat,le-a lipit cu solutie pe baza de apa.
---------- Post added 26-Mar-2011 at 22:02 ----------
Nu poate nimeni sa imi dea un raspuns?

Cu ce e recomandat sa lipesc fetele?Cel de la care le-am luat,le-a lipit cu solutie pe baza de apa.

---------- Post added 26-Mar-2011 at 22:02 ----------

Nu poate nimeni sa imi dea un raspuns?

Nu sunt asa experimentat in ale lipitului, dar avand in vedere ca nimeni nu zice nimic, o sa incerc sa te ajut eu. Daca nu intentionezi sa relipesti inainte sa joci pentru a benificia de efectele speed glue-ului, lipeste-le cu solutie pe baza de apa.
Oricum, cred ca nu ar fi o idee buna sa folosesti speed glue daca esti la inceput. E si ilegal speed glue-ul de fapt :D

Ce lipci pe baza de apa mi-ai recomanda?

Chiar nu stiu. Cred ca oricare ar fi ok. Poti sa-ti cauti unul care sa aiba burete incorporat in sticluta, sa fie mai usor de aplicat... ca asta http://ttnpp.com/shop/donic-formular-first-water-base-glue-voc-free-25ml-p-447.html
Sa te uiti pe youtube la filmulete cu instructiuni pentru lipit fete pe paleta :)
---------- Post added 27-Mar-2011 at 01:39 ----------
Am citit undeva ca Haifu ar fi foarte bun http://ttnpp.com/shop/haifu-water-solubility-bond-glue-voc-free-100ml-p-295.html (se dezlipeste usor... cica)

Nu are importanta,toate sunt bune si oricum nu influenteza jocul,mai ales ca esti incepator.
---------- Post added 27-Mar-2011 at 13:34 ----------
Daca vrei sa le comanzi,sa ma anunti si pe mine, pentru ca vreau sa iau si eu 4-6 bucati,si impartim transportul cu Fan Courierul,sa le primim mai repede.

Sriver Fx sunt din cele concepute pentru speed glue, care lipite cu apa sau folie dublu adeziva, dau doar 50% din potentialul lor. Daca vrei viteza si spin fara speed glue, trebuie sa treci la fete din noua generatie, cu efect incorporat.

La cat timp ar trebui relipite fetele?Eu sunt incepator in acest moment si nu cred ca o sa trebuiasca relipite foarte des,sper.

Daca le lipesti cu solutie pe baza de apa, nu trebuiesc relipite deloc (le lipesti o data si gata), daca insa le lipesti cu speed glue, depinde foarte mult cum simti tu fata respectiva...poti s-o lipeti de fiecare data inainte de joc, sau sa o lipesti o singura data cu speed-glue si pe urma sa o lasi o perioada nelipita pana cand simti tu ca nu mai sare atat de tare si nu mai are acelasi spin care il avea cand ai lipit proaspat cu speed-glue. Eu, de exemplu, imi lipesc fata cu speed-glue de fiecare data chiar inainte sa joc...dar e o chestie de simt al loviturii...

Problema e ca nustiu de unde sa iau speed glue ca sa pot sa relipesc eu cand vreau ca nu pot sa ii cer colegului de la sala sa le lipeasca cand vreau eu.Cred ca o sa le relipesc odata la 1 luna,ceva de genu asta.Te rog frumos sa imi spui de unde pot sa iau speed glue.

daca vrei...am eu 150 ml de speed glue haifu cu 30 ron...e luat de pe ttnpp.com...vreo 15 $ m-a costat 250 ml cu tot cu tot cu transport

Domnule bubu ruz,daca mai doriti sa imi vindeti lipiciul dati-mi un pm deoarece dumneavoastra aveti casuta cu mesaje private plina.Multumesc.

Back
Sus