AmaTur: Turneu A "Stejarul din Borzești", Onești - 05.05.2018

Uitate la sala

Uitate la sala

In urma curateniei la sala s-au gasit cele doua prosoape de mai jos.Detinatorii acestora sunt rugati sa ma sune la nr. de tel 0744969987 (Dan) pentru a stabili impreuna cum le recupereaza.Multumesc.

Ultima editare:
Cel care a "luat" o față Rakza , nouă din vestiarul numărul 14 , să o folosească sănătos....

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk

Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse sa se simtim cat mai bine la Onesti. Eu zic ca le-a iesit. Atmosfera a fost foarte placuta. Felicitari participantilor si castigatorilor. Sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu la Onesti.

Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse sa se simtim cat mai bine la Onesti. Eu zic ca le-a iesit. Atmosfera a fost foarte placuta. Felicitari participantilor si castigatorilor. Sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu la Onesti.

Mulțumim participanților la Cupa "Stejarul din Borzești", copiilor în primul rând, care cresc și devin tot mai buni de la un turneu la altul, domnului arbitru pentru conducerea ireproșabilă a competiției, echipei D&G Sport Center, Sponsorilor care ne-au fost alaturi și va așteptăm cu drag pe 27 octombrie la următorul turneu Armatur la ONESTI.

"Stejarul din Borzești", Onești - 05.05.2018

"Stejarul din Borzești", Onești - 05.05.2018

...va așteptăm cu drag pe 27 octombrie la următorul turneu Armatur la ONESTI.

Dan Popa / Tecuci / avansați

....să fiu sigur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Felicitari organizatorilor pentru organizarea deosebita. Ne-am simtit foarte bine.
V-si ruga sa postati undeva daca se poate finala de la incepatori.
:clap:Va multumesc

S-a găsit fața Rakza ...mulțumesc d-lui Budescu pentru asta!!!

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk

Back
Sus