AmaTur: Turneu A "Stejarul din Borzești", Onești - 05.05.2018

Clasament Elite/Open

1.
Valeanu Cosmin - Bacau.jpg
Valeanu Cosmin - Bacău
2.
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc.jpg
Pal Zoltan - Miercurea Ciuc
3 -- 4
Nistor Florin - Comanesti.jpg
Nistor Florin - Comănești
Constantinescu Rares - Braila.jpg
Constantinescu Rares - Brăila
5 -- 8
Marola Mihai - Bacău
Valeanu Vlad - Bacău
Rojnita Sebastian - Bacău
Petenchi Edmond - Roman
9 -- 16
Bubulac Cristi - Piatra Neamț
Fancsali Kalman - Miercurea Ciuc
Ciubotariu Andrei - Moinesti
Dumbrava Daniel - Focșani
Bulubasa Nicusor - Comănești
Munteanu Ion - Comănești
Lazar Vasile - Pufesti
Barsa Ioan - Moinesti
17 -- 20
Pizlaru Ionel - Focșani
Berila Radu - Bacău
Spoiala Cristinel - Focșani
Rosu Gabriel - Comănești
21 -- 22 2v gr.inf.
Marola Dan - Bacău
Serban Liviu - Onesti
23 -- 24 1v gr.inf.
Stolearenco Igor - Galați
Iordachi Adrian - Adjud
25 -- 29 0v gr.inf.
Stroe Ionel - Bacău
Buruiana Mihai - Marasesti
Martz Sebastian - Comănești
Fratila Tiberiu - București
Ciubotariu Mihaela - Moinesti

Buna seara prieteni dragi imi e greu sa enumar atâtea nume care as vrea sa le scriu in primul rand multumim pt organizarea de excepție gratarelul bun spritu bun :) felicitări copilului frumos Cosmin ma bucur ca mă eliminat câștigătorul, multumim d-lui Kalman pt pălinca vraja tenisului, Dumi a fost la ?nălțime cu organizarea tehnică, sant bucuros că m-am ?mpăcat cu un prieten drag Edi, într-un cuv?nt a fost foarte bine cu respect Bubu!!!

Un turneu la care organizatorii au reușit să ne râsfete cu de toate..... Felicitări Bravo Cosmin. Bravo Marius pt reușitele voastre. Si nu in ultimul rand felicitari Dumi.

Felicitari pentru ospitalitate si organizare,m-am simtit bine la Onesti iar din punctul meu de vedere totul a fost ok.
M-as bucura sa vad cateva din meciurile filmate aici, pe forum, sigur, atunci cand va fi posibil. Multumim Onesti!
Felicitari, Cosmin Valeanu!
Felicitari partenerului meu de antrenament, Marius Leteanu!

Salutare dragii mei. A fost un turneu de excepție, băieții de la Onești s?nt gazde foarte primitoare și vă mulțumesc pentru asta. M-am întâlnit cu mulți oameni dragi mie, am cunoscut persoane noi, am petrecut clipe frumoase lupt?ndu-mă pentru câte o minge și la fel de ?nd?rjit când a sosit prima oală cu mici :))), ca să rezum, pentru mine a fost o zi excelentă petrecută într-un cadru minunat alături de prieteni.
Doresc să felicit pe această cale și pe câștigătorii celor trei categorii precum și pe cei care au completat careul de ași.
?n final, ultimele cuvinte încărcate de recunoștință merg către omul de la pupitru, Dan Dumitrescu, pentru eforturile depuse (omul ăsta venea și prin sala de mese după unii jucători mai neatenți) fără de care întregul turneu ar fi fost mult mai greu de gestionat. Mulțumesc pentru discuție, Dane!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus