Stiga Clipper CR

Scor reacție
0
Vârstă
32
Locație
Simleu Silvaniei
Salutari,
V-as ruga sa-mi spuneti, daca stiti, cum se comporta Stiga Clipper CR la topspin, daca are control, daca e buna de la semi-distanta si cam ce masa are.
Multumesc anticipat! :D

Re: despre Stiga Clipper CR

Masa se cumpara separat. :lol:

Stiga Clipper CR are masa de 0.095 de kilograme
si greutatea de 0,931 de newtoni :D

Sper sa fie si cineva care are acest lemn, sa va dea detalii, sa nu va faceti impresia ca pe acest forum sunt doar mistocari. :oops:

Re: Stiga Clipper CR

Baietii glumesc , dar toti sint unul si unul , problema e ca nu e un lemn foarte popular in rindul nostru , si decit sa ramii fara raspuns ... mai bine unul haios .
Stiga Clipper CR este un lemn foarte bun , de mijloc as zice , e Off , si de obicei lemnele Stiga sint un pic mai grele cea ce le face si un pic mai stabile ca altele , are cam 90 gr , toate sint cu plus/minus , nu sint chiar la fel .
Eu am catalogat lemnele personal cam asa : 50-75 grame lemne usoare , 75-90 grame lemne normale/clasice , iar de la 90 grame in sus lemne grele , am intilnit lemne si la 114 gr .
Sa revin la CR ... este un lemn destul de nou pe piata , la topspin merge foarte bine , majoritatea lemnelor Stiga au un control foarte bun, deci si acesta .
Merge bine si de la semi-distanta si de pe masa , datorita greutatii te poti baza pe el si de la distanta , important este cu ce fețe vrei sa "ajuti" lemnul .
Daca vrei sa-ti achizitionezi unul , fa-o , nu ai ce sa regreti .

Back
Sus