Stiga Ebenholz NCT V

viorel.andrei

senior
Scor reacție
0
Vârstă
50
Locație
calarasi
Ce fete credeti ca merg cu acest lemn: Stiga Ebenholz NCT V-OFF;
setap-ul pe care il am acum mi se pare un pic cam rapid pentru ce joc eu: rakza 7 2.0-BH cu baracuda big slam-max-FH.
as vrea sa mai incerc si alte fete mai moi sau poate din gama celor chinezesti........
astept pareri de la cei care au jucat cu acest lemn
Va multumesc anticipat

Fetele sunt rapide, dar nu din cale-afara. Daca ti se pare prea rapida paleta, probabil este din cauza ca lemnul este rigid si rapid, iar fetele moi si elastice => paleta pentru jucatori avansati.
Daca vrei niste fete mai controlabile, incearca unele care nu sunt Tensor, gen Yasaka Mark V HPS 2.0 sau Stiga Boost TS, Joola Phoenix, dar nu mai groase de 2.0, in nici un caz MAX. Pentru fete chinezesti las pe altii sa te indrume...
Eu cred ca lemnul este prea rapid si atunci ar trebui sa cauti altul din gama ALL sau ALL+.

Fetele sunt rapide, dar nu din cale-afara. Daca ti se pare prea rapida paleta, probabil este din cauza ca lemnul este rigid si rapid, iar fetele moi si elastice => paleta pentru jucatori avansati.
Daca vrei niste fete mai controlabile, incearca unele care nu sunt Tensor, gen Yasaka Mark V HPS 2.0 sau Stiga Boost TS, Joola Phoenix, dar nu mai groase de 2.0, in nici un caz MAX. Pentru fete chinezesti las pe altii sa te indrume...

Eu cred ca lemnul este prea rapid si atunci ar trebui sa cauti altul din gama ALL sau ALL+.

lemnul este controlabil si cu un simt f bun, motiv pentru care nu as vrea sa il schimb daca as putea sa creez un setup undeva la OFF-/paleta cu alte fete.
multumesc oricum pentru sfaturi

Acuda S2 pe Fh si Rakza 7 soft pe Bh.
Este o combinatie mai controlabila un pic parerea mea

mai moale si mai controlabil decat ceea ce ai tu acum pe lemn este donic desto f3 big slam..

Daca vrei sa incerci chinezesti, cred ca ar merge foarte bine un H3 #19 pe forehand si un Galaxy Moon sau un Focus III Snipe pe rever. Ar sari mai incet din paleta pe lovituri lente, dar ai avea destula putere pt. topspin in forta, chiar mai multa pe partea de forehand.
Am recomandat H3 #19 pe fh, pt. ca am vazut ca joci cu burete mai moale pe acea parte si H3 Neo ar fi prea tare daca te-ai obisnuit asa.

cred ca acesta va fi setapul final: FH-cu joola x-plode sensitive 2.0 si BH-xiom omega IV elite 2.0 sau xiom vega europe 2.0
Daca are cineva de vanzare una din aceste 3 fete-astept oferte
Deschide post nou la sectiunea vanzare-cumparare...ca acolo gasesti mai repede ce cauti

Back
Sus