Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am incercat paleta unui prieten Stiga Hybrid Wood cu fete Neos Taky si mi-a parut un lemn mult mai rapid fata de Clipper Wood (pe care l-am avut inainte cu aceleasi fete). Am jucat doar doua seturi cu el si imi parea ca nu intra asa de frumos topspin ca si cu Clipper - dar probabil nici nu eram obisnuit cu lemnul. Control mare, cam ca si la Clipper, "capul" mult mai mic comparativ cu acelasi lemn (au trebuit taiate fetele ca sa se potriveasca pe el), iar posesorul lemnului a schimbat Neos Taky cu niste fete soft care parca se potrivesc mai bine. Comparat cu KongLinghui (cu care joc acum) este mai incet. Ca si greutate e destul de usor, lemnul in cauza are 83g dar probabil exista si mai grele.grasomega a spus:Daca a incercat cineva lemnul Stiga Hybrid Wood NCT, sunt curios ce parere are.
De asemenea, m-ar interesa comentarii vis-a-vis de diferentele fata de Clipper Wood, daca aveti informatii.
Merci
Pot sa te ajut eu in problema asta : Am un Hybrid ,cu priza dreapta,incercat cateva ore de Alexandru Petrescu.Lemnul este ca nou,asa ca daca doresti sa-l testezi,da-mi un semn si il scot in office,ca sa treci cand ai timp pe la noi ,sa-l iei la proba cateva zile;singura rugaminte este sa ai grija de elgrasomega a spus:Daca a incercat cineva lemnul Stiga Hybrid Wood NCT, sunt curios ce parere are.
De asemenea, m-ar interesa comentarii vis-a-vis de diferentele fata de Clipper Wood, daca aveti informatii.
Merci
iar de nu reusim,incercam in Flash Professional :lol:VISCO a spus:In Word, Excel sau Power Point?![]()
Daca te referi la HW NCT + 2x Boost TC 2.0 - le-am lipit cu un strat subtire de Stiga Energy glue, insa lemnul si fetele sunt facute pentru water based glue (Stiga Aqua Energy, de ex.).victor0987 a spus:.. este un setup care m-a tentat mult dar am ezitat din cauza preturilor, stii cumva si cu ce au fost lipite fetele ?..