SUCEAVA - Cupa "GALLERIA MALL" editia a III-a 8-10 Aprilie 2011

Daca observati ca numele dvs nu apare in nici o grupa sau e scris de doua ori,sau orice altceva,contactati telefonic organizatoarea.Sau pe forum.
La asa un nr mare de jucatori e posibil sa apara greseli,scuze anticipat.

Domnul Cozma va rog sa adaugati la grupe jucatorul Maxim Ionut AMATOR si Alexandrescu Andrei tot amator

La avansati sunt inscrisi 18 jucatori.Se pot face doua grupe de 9 sau patru grupe ,doua de 4 si doua de 5.
Astept sa va exprimati opiniile pe forum,mp sau telefonic.Vom face cum decide majoritatea.Ar fi bine ca fiecare sa isi exprime o opinie

Ultima editare:
Va salut pe toti
nu prea mi se pare corect sa participi la un turneu de amatori, figurand cu punctaj intr-un top
cred ca nu e numai parerea mea
bafta la toti participantii

Iti spun eu ca organizatorii isi dau asa seama de valoarea fiecarui jucator dar pot aparea din umbra jucatori foarte buni
Succes tuturor!!!

Ba 4 grupe de patru cu repartizarea judicioasa a capilor de serie,care oricum se cunosc.Sunt mai putine meciuri ,dar vor fii mai disputate ,suspans mai mare si asistenta mai numeroasa,deoarece disputele vor fii tare ;arzatoare;.Este doar o parere,sper sa nu dati cu parul,de aceea mi-e frica sa particip.Mult succes tuturor participantilor.

sunt pentru grupe de 9 din care sa se califice cate 4, daca se califica 6 sunt probleme mai departe pentru ca se fac 3 grupe de 4 si ca sa se stabileasca 5-8 tre sa se califice doua locuri 3.

Vom juca grupe de 9..Se vor califica cate 4 din fiecare grupa .Se va intra in eliminatorii directe,tablou de 8

CONCURS OPEN
GRUPA 1
1.COZMA CATALIN
2.URSULEAN VASILE
3.VLAISAN VASILE
4.TARPAN STEFAN
5.BUJOREANU NECULAI
6.ORZA CATALIN
7.URSESCU IULIU
8.RUSTI CATALIN
9.TANASE DOREL
10.MOTOROI..

GRUPA 2
1.MOSNEAGU MARIUS
2.ILIES IOAN
3.CONSTANTINOVICI CIPRIAN
4.NEMTOI GABRIEL
5.PURDILA DAN
6.TIGANASU MIHAI
7.SUBCINSKI SANDU
8.ZAMOSTEANU IONUT
9.LESANU IULIAN
SPANU VASILE

Cele doua grupe au fost alcatuite strict in ordinea clasamentului Amatur la zi din 05.04.2011
Meciurile vor incepe sambata dupamasa,in jurul orelor 16 probabil
Se va juca pe toate cele 6 mese(sper)
Se vor califica cate 4 din fiecare grupa acestia jucand duminica eliminatorii directe
TABLOUL ELIMINATORIILOR
1A----4B
2A----3B
3A----2B
4A----1B

CASTIGATOR MECI 1--------CASTIGATOR MECI 3
CASTIGATOR MECI 2----CASTIGATOR MECI 4

Ultima editare:
Back
Sus