Acum s-a eliberat un loc la open.
Unul "de-al casei"de la elite ar fi frumos sa vina la open!
Poate se retrage cineva de la Elite?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Acum s-a eliberat un loc la open.
Unul "de-al casei"de la elite ar fi frumos sa vina la open!
Desi mă simt oarecum obligat să citesc acest forum, nu pot să mă abțin să nu iti transmit că esti obositor, sau nu este vina ta că nu legi continutul de frază, in acest caz imi cer scuze!
te doare?
Poate se retrage cineva de la Elite?
Petrică... Asta-i la misto cred!
Cristi nu s-a încheiat telenovela. A rămas pe dinafara Cornel Dumitrescu pe care..... D-nul Dan nu l-a trecut pe lista de așteptare!!!!!! Chiar dacă-i mai slăbuț(la propriu) și nu are kilogramele ideale, chiar dacă a mai electrocutat niște organizatori, omul e viu, respiră și ar fi bine sa fie pe lista de așteptare! Și mai mult colegii înscriși la elite la care exista posibilitatea mutării la open sa se gîndească ca omul vine dimineața cu dorința de a juca!A intuit bine Petrica... s-a retras Mario... bine ai venit Catalin... si uite asa o telenovela se incheie cu un sfarsit frumos...
Scuze... mai devreme nu am văzut pe telef meu lista de așteptare. Probabil o defecțiune sau o probl de setări.Cristi nu s-a încheiat telenovela. A rămas pe dinafara Cornel Dumitrescu pe care..... D-nul Dan nu l-a trecut pe lista de așteptare!!!!!! Chiar dacă-i mai slăbuț(la propriu) și nu are kilogramele ideale, chiar dacă a mai electrocutat niște organizatori, omul e viu, respiră și ar fi bine sa fie pe lista de așteptare! Și mai mult colegii înscriși la elite la care exista posibilitatea mutării la open sa se gîndească ca omul vine dimineața cu dorința de a juca!
Am crezut ca D-nul Dan nu și-a dat seama ca la sf?rșitul unei replici la o postare te-ai si înscris!buna seara. vasile gresesti !dan bodeanu este un profesionist si da inca sunt viu chiar daca nu ii place lui gelu vladoiu....vin sa va vad,am acolo un copil pe care il iubesc foarte tare.seara buna !
Locurile ramase libere, precum si cele care vor fi disponibile prin neprezentare vor fi ocupate maine dimineata pana la ora 8,45in ordinea inscrierii, cu prioritate pentru cei din listele de asteptare.
încă o întrebaretrece cineva m?ine dimineata pe la gara și ma poate lua și pe mine?
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk