Kis Istvan
senior
Ce să facă la Elite?!))
Sa isi aduca aminte cum este cand iei bataie.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ce să facă la Elite?!))
Felicitari , Patrik si sugi la elit.
Greseala... Sau premonitie?![]()
![]()
![]()
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Sa isi aduca aminte cum este cand iei bataie.
Felicitari Patrick! La fel si tie Șandor!
Sent from my iPhone using Tapatalk
3. Sterczer Sandor - Sanzieni
Felicitari Șoni!
A inceput sa ti placa acolo sus!bravo.meriti din plin.antrenamentul si ambitia isi spun cuvintul.
Felcitari tuturor !
Felicitari Patrick si Aurel !
(colegii de superioara)
Excepțional Patrick, la mai sus....nu a avut adversar! Felicitări!
Cupele la Open au fost încurcate cu cele de la Avansați? Sau doar la mine e încurcătură?
felicitari Patrick
felicitari Aurel
Pardon,eu am fost cel mai puternic adversar al lui,am pierdut cu Patrick dupa ce am avut 5-1 in setul decisiv deci,a avut adversar....
Regulament AmaTur 2019 a spus:6.5.3 Organizatorul are dreptul să avertizeze, iar la recidivă să elimine din concurs jucătorii care nu respectă regulamentul.
6.5.4 Orice eliminare din concurs va fi luată în discuție de către Comitetul Director care poate să avertizeze sau să suspende jucătorul pe o perioadă de 3 luni.
Vis-a-vis de situația creată la Turneul A "Sun Plaza" din data de 21.07.2019 Comitetul Director a luat cunoștință de punctele de vedere expuse de Organizatorul Tehnic, de Dl. Florin Guluță, de Dl. Vasile Moca, precum și de alți Organizatori prezenți la concurs.
Conform Regulamentului AmaTur, Dl. Dena Corneliu, care este Organizator AmaTur indiferent dacă este sau nu trecut în Anunțul Turneului, a luat decizia eliminării din concurs a domnilor Vasile Moca și Florin Guluță, ca urmare a refuzului acestora de a juca grupa superioară pe ambele mese desemnate.
înainte de pronunțare, Comitetul Director solicită și punctul de vedere al Dl. Dan Bodeanu, Coordonatorul AmaTur prezent la turneu.
Mulțumim anticipat!