AmaTur: Turneu A "SUN PLAZA", București - 21.07.2019

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
De exemplu eu m-am inscris vineri pe 05 iulie 2019 la acest turneu si era trecut pentru sambata pe 20 iulie si am optat pentru sectiunea incepatori , iar apoi nu am mai urmarit ce se intampla pentru ca stiam ca sunt inscris , iar marti cand m-am uitat " ce sa vezi " turneul a fost mutat duminica pe 21 iulie , OK asta e dar am pierdut inscrerea , " ASTA NU MAI IMI CONVINE" pentru ca sunt nevoit sa ma inscriu la avansati ca sa mai prin loc ! Ar trebui sa se tina cont de cei care s-au inscris in prima faza !
Asa era corect. Turneul își modifica ora sau ziua iar înscrierile treb sa rămână valabile. Cine nu putea se retrăgea de pe lista.nu putem sta zilnic cu ochii-n forum.

Relieanu Raissa din București la Avansați
Mulțumesc frumos!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

In postul 169 este vorba de Raileanu Raissa. Scuze...

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Buna ziua. Se inscriu la categoria ''Open'' Presura Eugen si la categoria ''Avansati'' Hutanu Adrian ambii din Slobozia. Va multumim frumos !

SALA DE SPORT SUN PLAZA va fi indisponibila in ziua de sambata 20 iulie din cauza unor reparatii la parchetul salii, acestea urmand sa se incheie in acea zi. De aceea, data turneului va fi decalata cu o zi.
Turneul va avea loc duminica, 21 iulie, in aceleasi conditii.
Deoarece unii dintre participantii inscrisi nu vor putea reprograma turneul, vom anula acest anunt si vom relua inscrierile intr-un topic nou.

Va multumim pentru intelegere,
Organizatorii

[/QUOTE]

Revin cu scuze din partea organizatorilor pentru neplacerile create de schimbarea datei concursului.
Nu as fi putut sa preiau inscrierile initiale, deoarece cu siguranta ca o parte dintre cei inscrisi nu ar fi putut sa participe duminica si nici nu ar fi putut sa anunte lipsa. Ar fi fost imposibil sa corelam cele doua inscrieri. De aceea am hotarat sa anulam inscrierile pentru sambata si sa plecam de la 0.
Va multumim pentru intelegere.

Back
Sus