AmaTur: Turneu A "SUN PLAZA", București - 21.07.2019

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Ciocan Adrian - Brașov
Incepatori daca-s locuri, daca nu, e ok si la Avansati

Multumesc!

Durac Viorel / Avansati / Constanța
Ghizdavescu Adrian / Open / Navodari
Mitrea Silviu Open / Navodari

Buna ziua.

Octavian Becleanu București Incepatori.
Daca nu sunt locuri, va rog sa ma inscrieti la avansati.

Multumesc.

Ultima editare:
Este o surpriza neplacuta sa descopar ca s-a luat decizia de a se face liste noi de inscriere fara macar a fi intrebati cei inscrisi initial daca isi mentin optiunea de participare. Am increderea ca organizatorii vor da sansa celor inscrisi initial sa evolueze asa cum au optat, daca doresc, prin suplimentarea locurilor acolo unde este cazul. Multumesc anticipat.

Este o surpriza neplacuta sa descopar ca s-a luat decizia de a se face liste noi de inscriere fara macar a fi intrebati cei inscrisi initial daca isi mentin optiunea de participare. Am increderea ca organizatorii vor da sansa celor inscrisi initial sa evolueze asa cum au optat, daca doresc, prin suplimentarea locurilor acolo unde este cazul. Multumesc anticipat.

Corect comentariul dumneavoastră. Ar fi trebuit transferată lista cu cei înscriși inițial și întrebați dacă își mențin opțiunea de a participa Duminică. Eu unul nu am înțeles nici de ce s-a decalat cu o zi turneul, dar contează prea puțin. Abia ieri am observat repostarea anunțului și probabil acum voi fi pe lista de așteptare. Pentru dl. Bodeanu am un respect deosebit și cred că va găsi o soluție pentru ca și cei ce apăreau inițial în listă să poată participa.

Back
Sus