vasile.moca
senior
Vad ca exista o mare lipsire de responsabilitate in a se intelege sau a se tine seama de context, futu-l in gura. Si-acum o sa se scrie c-am injurat pe cineva.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Exista competitii mult mai importante in care se joaca la fel, grupe si eliminatorii, cand se elibereaza o masa un arbitru primeste o fituica si sint chemati 2 jucatori dintr-o grupa oarecare... cine nu se prezinta pierde cu 3-0.
Veti spune ca acolo toate mesele sint la fel, dar nu-i chiar asa ... una are peretele in stanga, alta in dreapta, una are 2 becuri deasupra, alta e mai lucioasa etc ... Mie mi se pare cam aiurea ca la un turneu care s-a terminat dupa ora 23, duminica, sa vrei sa astepti 30-45 de minute pana se elibereaza o masa mai buna.
Asta asa, ca o parere de-a mea, nu spun ca la turneele mele a fost mai bine, intotdeauna am vrut sa mearga mai repede treaba dar nu am reusit mai mult ... uneori mi s-a reprosat exact lipsa unei atitudini pe care a avut-o Cornel acum ...
Privitior la propuneri, voi posta ceva mai tarziu desfasuratorul turneului, acolo veti vedea implicatiile unei modificari " pe picior" si le veti putea analiza in particular.
NR MESE: 18 mese : Donic, Joola, Andro 25mm ITTF
Organizator principal: Ion Macarenco, tel. 0744.528.592;
Coordonarea tehnica: Dan Bodeanu tel 0745 340 668
4.2.Organizatorii turneelor
Organizatorii turneelor trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani și răspund în toate privințele de buna organizare a turneelor: relația cu autoritățile locale, închirierea sălii, oferte pentru masă, cazare, asigurarea condițiilor optime de joc.
Lasati desfasuratorul turneului ca n-ati fost acolo. De situatia de la masa 10, cand s-a stat o ora dupa d-soara Raissa, ca nu voia sa joace cu Bucur Mario la alta masa, nu se discuta. Nu s-au luat sanctiuni.
Scrie in desfasuratorul turneului ca se dispun NR MESE: 18 mese : Donic, Joola, Andro 25mm ITTF .
Sa vad cum o rezolvati pe asta, dle Bodeanu, ca grupa 1 Superioara la avansati a fost pusa sa joace la doua mese lucioase, una TIHBAR (blat normal), si celalata KETTLER (blat subtire).
Hai... Am toate pozele. Si am poze si cu mesele de la parter, pe care am fi putut juca (Donic, Joola, Andro). Si puteam sa am si declaratii scrise si semnate cu ceea ce s-a intamplat, dar Cornel a considerat ca l-am luat la misto.
Luati toti feedbackul de la dl Macarenco si aduce-ti-l in topic. Desi, imi e rusina ca-l aduc pe dansul in aceasta mizerie si lipsa de intelegere a unei situatii care putea fi rezolvata cu alte alternative simple.
Foarte usor vrei sa te transformi in acuzator. Te rugasem doar sa-mi spui daca in situatia in care in viitor organizatorul te va repartiza la o masa care nu ti se pare corespunzatoare vei proceda la fel. Nu trebuie sa dovedesti nimic, organizatorii recunosc ca acele mese erau cele de care spui. Bineinteles si d-l Macarenco, deoarece nu a avut mese mai bune (repartizate aleator pentru grupa voastra)
NR MESE: 18 mese : Donic, Joola, Andro 25mm ITTF
Organizator principal: Ion Macarenco, tel. 0744.528.592;
Coordonarea tehnica: Dan Bodeanu tel 0745 340 668
Respectati ce ati scris in anuntul turneului ca pentru asta a platit participantul... De ce tot încercați sa gasiti justificari? Ati scris negru pe alb...
Ati eliminat 2 concurenți fara nici un drept de apel, care au venit sa joace conform anuntului pe mese de 25 mm organizat de x si y si au fost dati afara de z (si aici va jucati cu regulamentul si fortati concurentul sa il accepte pe z desi nu a fost anuntat ca organizator si poate concurentul nu s-ar fi inscris, PE BANII LUI la acel concurs daca ar fi aflat ca z este organizator - ESTE DREPTUL LUI OAMENI BUNI - voi sunteti ati fi in state sa ii dati si R daca omul afla ca apare z ca organizator in ziua competitiei si refuza sa se mai inscrie) pentru ca nu au fost de acord sa joace pe o masa care nu era de 25...
Va bateti joc de oameni pe banii lor, schimband regulile din mers si acum incercati sa salvati aparentele... DA... Asta chiar este o acuza!!!
Oamenii au drepturi, citesc niste conditii le accepta si platesc pentru asta!
Dar daca este adevarat ce s-a scris, ca unul dintre coordonatori a facut afirmatia ca si MaLong nu ar fi comentat nimic daca i se da o masa de joc inadecvata si ar fi jucat, despre ce mai vorbim noi aici???
NU! Oamenii nu sunt obligati sa accepte orice conditie, cu atat mai mult sa li se si vorbeasca necuviincios (nu excludeti acuzatiile celor doi la adresa limbajului organizatorului Z care nu avea ce cauta acolo conform anuntului turneului ... Sunt scrise pe sus)
Si daca tot sunteți vinovati de schimbarea regulilor turneului macar aveti decenta de a fi înțelegători si cautati solutii, nu dati afara concurentul pentru ca asa aveti chef... Nu au respectat regulile pe care voi le-ati încălcat primii...
Urat domnilor! Indiferent de ce argumente veti aduce... Cele de mai sus sunt fapte... Pe care subt sigur ca le veti crea un context dupa cum va convine... Pe banul concurentului, desigur!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Deoarece sunt un participant activ la competitii si as fi putut fi la acest turneu! Poate mi s-ar fi intamplat si mie?!?Oare de ce intervii permanent? Nu ai fost la acel turneu.
Am incredere in comitetul director!Eu in locul Comitetului Director le-as da doar un avertisment la acesti domni, ca vad ca nu se mai opresc si deja au inceput sa exagereze. In schimb un organizator are dreptul sa refuze participarea celor care creeaza probleme la turnee, intarziind cu buna stiinta un turneu. Sau pe cei care cheama politia daca nu dai chitante la inscriere. Asa ca ii sfatuiesc pe toti organizatorii sa nu ii mai primeasca la turnee.
Cei care creeaza probleme ii puteti vedea aici, tupeul lor este maxim. Nu ii intereseaza nici macar faptul ca fetita d-lui Bodeanu era in mare pericol fiind internata in spital. Nu, trebuia neaparat sa ma puna pe mine pe afis ca eventual cei doi sa aiba timp sa se retraga. Nu conteaza ca d-l Macarenco s-a zbatut sa aiba toate mesele ITTF cu blat gros, a avut promisiunea ca le va obtine dar nu a reusit. A trebuit sa le capete din diferite parti cu costuri mari.
Eu unul daca voi mai organiza turnee nu vreau sa se mai prezinte Moca, Guluta, Serban sau Sursilov. Asta oriunde voi organiza.
Am citit pe repede inainte ceea ce s-a scris si am o rugaminte, raspunsurile mi-ar fi utile: rog pe cei care sustin punctul de vedere al d-lor Guluta si Moca sa spuna cateva cuvinte critice privind decizia lor, iar pe Cornel, daca intr-o situatie calma, lipsita de stresul momentului ar fi schimbat decizia sau exprimarea.
Va multumesc pentru intelegere.
Sunteti in eroare si mutati atentia prin manifestul Dvs.2. Faptul ca organizatorul nu a putut oferi conditiile optime pentru multumirea participantilor ..
Felicitari Claudiu Manoiu pentru ca te-ai descurcat in "conditiile" asa de grele. A fost un test psihic pe care l-ai trecut cu brio!
Multumesc Claudiu,si felicitari pentu organizarae turneului unde voi reveni cu cea mai mare placere.
Si eu l-am apreciat pentru asta, eu in locul lui as fi innebunit. Eu mi-am facut uriase probleme cand nu mi-au venit la timp cupele de la Elite si am fost nevoit sa le ofer finalistilor doar o strangere de maini. Cred totusi ca ar fi putut fi ajutat mai mult daca s-ar fi vrut.
Dragi participanti de la toate categoriile, eu vă consider eroi, deoarece v-ati deplasat in conditii improprii la Fieni și mă înclin in fata dumneavoastră!!!
în data de 23.03.2018, (vinei), ora 15.30 nu aveam nicio sperantă de a mai organiza acest eveniment, dar cu ajutorul unui om cu suflet mare, dl. Viceprimar al Orașului Fieni care m-a ajutat in ultimul moment să aduc acele mese de tenis, am avut puterea să cred că acest examen nu va fi picat!
?mi cer scuze fata de anumiti jucători care nu au avut parte de mese profi, dar sper ca pe viitor să nu se mai întâmple!
Am avut parte de participanti cu suflet mare și mă bucur nespus că fac parte din această mișcare, numită Amatur!
Multumesc pe această cale si firmei Vivasport , cu care voi colabora si pe viitor, pentru a organiza turnee de calitate!!!