ÎNCHIS sunt interesat sa cumpar fata

• Autor subiect Autor subiect ton
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ton

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
simleu
sunt interesast sa cumpar fata , partea neagra in special dar si rosie eventual , preturi acceptabile pana in 70 lei , stare buna

Nu ma intereseaza fete chinezesti gen : kokutaku , lkt , 729 , etc

JOOLA ROSSCKOPH AUTOGRAPH
FH : Buterfly Bryce Fx
BH : Donic Vario

ma intereseaza in special partea neagra asa ca imi pare rau nu!

Am o fata neagra Stiga Neos Sound Synergytech neagra-60 ron cu tot cu transp. Daca esti interesat anunta-ma si pot trimite si poza .

pretul , dimensiunile , ceva poze si poate ne intelegem pentru thibar-uri
JOOLA ROSSCKOPH AUTOGRAPH
FH : Buterfly Bryce Fx
BH : Donic Vario

bryce, rosu, 2,1mm, jucata ~30ore; 1 stat extreme booster stiga, lipita de 8 ori cu speed glue si curatata de 2 ori, 151/155mm - 90 lei, transport inclus

nu mersi , imi trebuie neagra sau rosie doar ceva deosebit,

N-ar fi mai logic sa te uiti tu la anunturile de vanzare si sa-ti alegi de-acolo ce te intereseaza?!

asa-i...are dreptate kralizec...cauta tu pe forum ce-ti trebuie...si documenteaza-te singur...si nu te mai izmeni atata...daca esti atacant ia-ti un fr.snipe,daca esti aparator ia-ti un gambler reflectoid...is 40 lei noi la RBlade...is fete f.bune si chiar daca tu crezi ca-s mai slabe calitativ, la nivelul nostru nu se simte diferenta...tu crezi ca daca-ti vinde cineva vreun tenergy nou cu 50 de lei ai sa castigi vreun campionat mondial?

nu e vorba de campion mondial , pur si simplu nu imi plac chinezariile , am jucat cu ele si nu imi plac

Cum zicea cineva mai sus:
Cauta prin anunturi si sigur gasesti ceva.Altfel o sa primesti aici oferte de la tot forumul.
Sau despre asta era vorba? Nici macar nu specifici ce fel de fata vrei...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus