ÎNCHIS sunt interesat sa cumpar fata

• Autor subiect Autor subiect ton
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ton

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
simleu
sunt interesast sa cumpar fata , partea neagra in special dar si rosie eventual , preturi acceptabile pana in 70 lei , stare buna

Nu ma intereseaza fete chinezesti gen : kokutaku , lkt , 729 , etc

JOOLA ROSSCKOPH AUTOGRAPH
FH : Buterfly Bryce Fx
BH : Donic Vario

ma intereseaza in special partea neagra asa ca imi pare rau nu!

Am o fata neagra Stiga Neos Sound Synergytech neagra-60 ron cu tot cu transp. Daca esti interesat anunta-ma si pot trimite si poza .

pretul , dimensiunile , ceva poze si poate ne intelegem pentru thibar-uri
JOOLA ROSSCKOPH AUTOGRAPH
FH : Buterfly Bryce Fx
BH : Donic Vario

bryce, rosu, 2,1mm, jucata ~30ore; 1 stat extreme booster stiga, lipita de 8 ori cu speed glue si curatata de 2 ori, 151/155mm - 90 lei, transport inclus

nu mersi , imi trebuie neagra sau rosie doar ceva deosebit,

N-ar fi mai logic sa te uiti tu la anunturile de vanzare si sa-ti alegi de-acolo ce te intereseaza?!

asa-i...are dreptate kralizec...cauta tu pe forum ce-ti trebuie...si documenteaza-te singur...si nu te mai izmeni atata...daca esti atacant ia-ti un fr.snipe,daca esti aparator ia-ti un gambler reflectoid...is 40 lei noi la RBlade...is fete f.bune si chiar daca tu crezi ca-s mai slabe calitativ, la nivelul nostru nu se simte diferenta...tu crezi ca daca-ti vinde cineva vreun tenergy nou cu 50 de lei ai sa castigi vreun campionat mondial?

nu e vorba de campion mondial , pur si simplu nu imi plac chinezariile , am jucat cu ele si nu imi plac

Cum zicea cineva mai sus:
Cauta prin anunturi si sigur gasesti ceva.Altfel o sa primesti aici oferte de la tot forumul.
Sau despre asta era vorba? Nici macar nu specifici ce fel de fata vrei...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus