GeluBv
Coordonator Onorific
Da, sunt suspendat pe trei luni.
Ai prins bine Mitica, februarie are numai 28 zile

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Da, sunt suspendat pe trei luni.
Ai prins bine Mitica, februarie are numai 28 zile)
Ce se intampla in cazul in care la un unser de la un turneu dispare R2 (bulina albastra)Ai prins bine Mitica, februarie are numai 28 zile)
Sâmbătă , 17.02.2018, trebuia sa particip la turneul de la Dumbravita. Vineri seara eram apt de joc, dar sâmbătă dimineața n-am mai putut sa ma scol din pat ( mi s-a blocat partea lombara a coloanei ). Cine are ghinion nu se blochează joi ( când se mai poate retrage fără penalizare ). Se blochează sâmbătă, ca sa mai acumuleze 2 puncte de penalizare. Deci sâmbătă am acumulat in total 6 puncte. Vineri 23.02.2018 seara, am dat telefon la Marcel sa-l întreb dacă pot sa vin la turneu la Brăila. Mi s-a răspuns clar ca nu se poate fiindcă sunt suspendat. Asta e regula, dar eu cred ca nu e nici măcar in avantajul organizatorilor, deși in sensul asta s-a plasmuit regula. Eu zic ca putem sa nuanțăm puțin aplicarea regulii. Ar fi mai omenește si totodata si in avantajul organizatorilor, sa se dea libertatea organizatorilor de a-i trece pe cei cu penalizări de 6 puncte, pe lista de rezerva si sa poată participa la turneu dacă, in final, nu se completează locurile. Cred c-am ?mpăca si capra si varza. Si, poate mai exista si alte soluții. Nu trebuie sa fim atât de rigizi între noi, ca doar nu suntem dușmani !
Ce se intampla in cazul in care la un unser de la un turneu dispare R2 (bulina albastra)
Dispare la toti de la acel eveniment ?
Eu cred ca sistemul de penalizare, de altfel util, a fost conceput in mod special pt a trata diferit pe acei participanti care, in mod repetat ?incurca? organizatorii de turnee, dar si pe alti participanti care nu mai prind un loc pe lista principala de inscrieri la turnee!
Diferentierea in functie de motive este foarte dificila si poate parea partinitoare! O spun din proprie experienta.
Insa, in cazul in care la un turneu nu exista lusta de asteptare, deci nu poate incurca pe nimeni altcineva, consider ca trebuie interpretat in sensul permiterii sa participe si un jucator ?penalizat? anterior.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si ce faci daca vrei sa joci ,esti inscris ,esti pe drum si din cauza conditiilor meteo nu ajungi la sala sau intarzii /iti trimite conducerea senilata sau plugul de zapada si te aduce la turneu/elicopterul cu pilot/
- - - Actualizat - - -
Iti motiveaza nemotivata careva sau iei suspendare