Târgoviște, sala de tenis de masa

Locatia este la superlativ-parchet nou antiderapant,mese noi si va asteptam pe toti impatimitii acestui sport minunat!!! In perspectiva speram sa organizam turnee tip B, cu ajutorul celor care sunt organizatori de turnee!
- - - Actualizat - - -
Locatia este la superlativ-parchet nou antiderapant,mese noi si va asteptam pe toti impatimitii acestui sport minunat!!! In perspectiva speram sa organizam turnee tip B, cu ajutorul celor care sunt organizatori de turnee!

Super Alex! Sper insa sa mai creasca programul.
- - - Actualizat - - -
Super noua locatie. Spatiu suficient. Podeaua excelenta. Recomand cu mare caldura.

Am uitat sa spun aseara, programul s-a schimbat, nu mai este ora 16 cea de incepere, ci ora 17. Multumesc de intelegere.

Buna seara,

Locul pe care l-ati specificat in acest post (liceul 3, marti si joi, intre orele 16-20 + sambata) este doar pentru antrenament sau se pot juca si amatorii?

Eu sunt un amator intr-ale tenisului de masa si ma intereseaza o locatie unde pot intalni alti pasionati pentru a juca. Nu stiu daca postez in sectiunea care trebuie dar sper ca cineva de pe aici sa ma poata indruma.

Multumesc!

puteti veni sa jucati ca amator, asa suntem si noi, in general
numai ca programul incepe la 17 iar nu la 16.

Back
Sus