Targu Mureș

silviurares

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
42
Locație
Tg Mureș
Sal natiune, eu sunt nou pe aici, care ma poate ajuta cu niste informatii: este careva din Targu Mureș pe acest forum? pt informatii id silviurares

Re: Targu Mureș

nici eu nu am vazut prea multi prin mures, eu sunt, si imi place mult sa joc, am si acasa masa si caut parteneri, daca te pot ajuta in sensul asta spune.
toate cele bune

de la Sighișoara

de la Sighișoara

Buna ziua, eu am intrat de cateva zile pe site,sunt din Sighișoara si din pacate la noi chiar ca nu prea ai unde sa joci in conditii bune.....stiu ca Targu Mureș este sau era un oras cu traditie la tenis de masă, in caz ca organizati ceva in vreun week end si nu va deranjeaza as veni si eu cu un prieten. O zi buna. Gabi

Buna ziua.Si eu sunt tot din Sighișoara.din cate stiu este o sala deschisa de doar cateva saptamani insa n-am avut ocazia(inca)sa vizitez locatia.Poate ne intalnim intr-o zi acolo.

Salut
Vreau sa stiu unde gasesc in Tg-Mureș o sala unde se poate juca tenis de masă. Conditiile sa fie bune, atat mese bune cat si spatiu suficient de joc.

este in sighisoara la clubul CFR in drum spre autogara la intersectia aia unde se tin examenele de conducere

pt marius_sza
daca mai e valabil interesul tau, duminica ne inalnim mai multi amatori la scoala sportiva mures, sunt 5 mese, si dupa terminarea antrenamentelor cu copiii, ne lasa si pe noi, amatorii sa jucam, de la ora 11,30 pana la 15 se poate juca bine in fiecare weekend, eu merg doar duminica, daca vrei si in timpul saptamanii te pot invita la nazna la mine acasa, putem juca aproape oricand, am o masa de metro, active, insa spatiul e suficient, la fel ca la sala.

Si eu sunt din Sighișoara si duc lipsa de parteneri de ping pong;nu ar fi un capat de lume nici sa vin la Targu Mureș .

club ping-pong

club ping-pong

stie cineva vreun club de ping-pong in tg-mures? nu mese unde sa te poti juca, ci un club cu antrenori, sa participi la competitii s.a.m.d. ms

stie cineva vreun club de ping-pong in tg-mures? nu mese unde sa te poti juca, ci un club cu antrenori, sa participi la competitii s.a.m.d. ms

asa nu este deocamdata , doar pt copii si elevi, doar daca vrea vre-un particular sa faca asa ceva, exista pt amatori varianta sa mergi la concursurile amatour, detalii le gasesti pe site, si te poti antrena pe cont propriu.

Mai putin activ pe sait dar de jucat joc frecvent la servici, accept si invitai la un joc de ping pong id silviurares(at)yahoo.com.

Am înțeles. Cautam și eu parteneri de joc și locuri în care sa pot juca pentru ca pe timp de iarna nu prea știu unde se poate juca în condiții bune aici în oraș. De curând s-a deschis un local(de fapt localul cred ca exista de mai de mult, dar nu erau mese de tenis de masă) în stație la Fortuna, click. Sunt doua mese parca Donic, nu știu exact modelul, dar sunt bune, spațiul este suficient(pentru juatori care nu sunt avansați), 10 lei/h(pentru o masa evident). Daca este cineva interesat am și un numar de telefon de acolo.

Back
Sus