AmaTur: Turneu A Târgu Secuiesc - 17.02.2018

Mulțumim acest super turneu pentru organizatorii!!! Condițiile perfecte, organizare super!! Totul a fost foarte bun. Felicitări participanți și câștigătorilor!!!

Multumiri din partea echipei din Ciumani pentru acest turneu de calitate si pentru profesionalismul organizatorilor!

Turneu frumos,multumim organizatorilor.Felicitari brasovenilor care am cules cate ceva,Zoly,eu la open si Liviu la elite!!Sa ne vedem cu bine,salutari tuturor!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

d649af6abf66700d397c834022be6c35.jpg
e77c4f335ebeacf68b66ea89429c26c1.jpg
2244163db5ca0f0ef3bf54d363c6c359.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

La asa sala, asa organizatori!
Multe felicitari.

Felicitari primariei pentru sala pusa la dispozitie dar si pentru noul patinoar.

Felicitari pt reusita acestui concurs. Conditii de joc foarte bune, gazde primitoare , plus echipa de protocol de nota 10. Bravo Pali si echipei tale.

Bravo Pali si echipei tale.

Nea Puiu, merci frumos, precum si tuturor care au apreciat munca titanica din spatele cortinelor unui turneu de asa anvergura.

Sunt constient, ca atunci cand sunt lasat la butoane sunt atat de activ, incat s-ar parea ca eu sunt seful. Nu-i asa (cu exceptia Corundului si Odorheiului). Cum ii spusesem cuiva in zorii turneului, sefii echipei au fost altii, eu am dus numai vreo 1o%, e drept, partea cu o vizibilitate mai mare.

Totusi, imi pare bine sa aud aceste cuvinte frumoase de la participanti, echipa de la Targu Secuiesc fiind de nota 1o. (Si cum multi organizatori stiu, atat de multe treburi sunt si dupa ce noi deja am ajuns acasa, incat cei de la fata locului n-au prea avut ragaz nici sa citeasca mai detaliat forumul pana acum...) :)

uite, Patrick, cine face cu adevarat mult pt. AmaTur: domnii Canea, Kerekes, Olah si ajutoarele lor....

PS: Adevărat, noi, cei de la calculatoare ne rapim cate ceva din timpul liber, dar, probabil, partea leului o au cei care organizează cap-coada totul in afara forumului si desfasurarii laturii sportive, plus isi asuma responsabilitatile.

Felicitări băieți și fete, v-ați mobilizat exemplar! Am mai citit si la celelalte turnee, Dumbravita, Cluj, etc. Dumbravita se ridică bine si f.bine, în schimb clujul a dat rateu. Cineva spunea că trebuie sa se aplice măsuri sau sancțiuni din partea conducerii. Da, sunt si situații în care ne putem implica, numai ca aici , la Cluj, este simplu, participanții decid daca mai merg sau nu intr-o asemenea locație. Noi nu avem cum să stim sau sa impunem nr de luxi, suprafata de joc, parcare scumpă, etc., sunt deja multe reguli, repet, participanții decid!

încă odată felicitări TG. Secuiesc, ne asteptam la o "lista de așteptare" ce se prevede mult mai lungă!

Unitate !
Inca un turneu de 10+ bifat !
Incep cu singurul lucrul care nu mi-a placut la acest super turneu si anume ca la primire acea paine din cartofi cu untura si boia nu a avut ceapa :D, in rest totul a fost la superlativ.
Lumina, spatiu de joc, curatenie, amabilitate, profesionalism, amicul meu Barnabas Kerekes, antrenor principal CS Targul Secuiesc face pentru tenisul de masa lucruri extraordinare in acest mic oras si il felicit pe aceasta cale, iar ce ma bucura mai mult este ca are un suport fantastic :clap:; vreau sa sublininez unitatea din acest loc, de unde zic eu, avem de invatat !
Felicitari Pali care, din nou ai demonstrat ca esti un SUPER Organizator, Andras si tuturor ce au participat la tot ceea ce s-a facut de vineri seara pana sambata seara, un volum de munca cum rar mi-a fost dat sa vad, o Sala Polivalenta care d.p.m.d.v. este situata imediat dupa cea de la Sfantul Gheorghe.
Ce sa mai zic.. multumesc pentru ospitalitate, pentru tot ce a insemnat ziua de sambata 17.02.2018 in Sala Polivalenta din Targul Secuiesc !

FECLITARI Invingatorilor, CINSTE Invinsilor, RESPECT Organizatorilor :thumbup: !
Chapeau Tg. Secuiesc :clap: !

edit:
Am uitat sa mentionez ca gulasul a fost "curcubeu pe cerul gurii" :D

Back
Sus