AmaTur: Turneu A TEIUȘ, 20-21 dec 2025 (sâmbătă E-O, duminică A-H) (8 Cititori)

Sesizare. In atentia comitetului de conducere Amatur .Cu parere de rau vreau sa va semnalez un incident care sa intimplat la turneul de la Teius la categoria Open de altfel o organizare impecabila multumind pentru buna organizare familiei Dirlea ...

In grupele superioare am picat cu Conti Florin,miza era locul unu .Conducind cu 2-1 am avut parte de injuraturi la foc continuu referitor la stilul meu de joc de ultima speta .In setul al patrulea conducind cu 4-1 am dat un tus la care am cerut scuze ,iar la aceasta faza deja in afara numerotarea organelor genitale am fost intervievat ca de unde vin si a inceput educarea mea presarat cu amenintari cu bataie fiind el mare boxer .
La aceasta faza am raspuns ca cred ca nu mai avem ce discuta si nici juca .Am cautat pe Doamna Erdelyi Noemi ,povestind incidentul iar ea ma indrumat sa ma duc la organizatorul principal .Am asteptat ca Domnu Nelu sa termina jocul ( sa nu influentez jocul ) si cind a iesit de la masa i-am prezentat situatia ivita .
Cind a vazut fostul adversar ca vorbesc cu organizatorul a venit acolo a inceput sa neaga faptele si Domnu Nelutu a incercat sa ne inpace .
Eu am spus ca injuraturile la foc continu nu sunt de acord sa tolerez mi se pare total nesportive dar amenintarile in nici un caz . Atunci ma injurat in fata organizatorului si a luat lucrurile si a parasit sala.Cum am aflat ulterior a trecut scorul de 3-2 in favoarea sa pe lista de jocuri .
Aceasta atitudine de insultare ,amenintare ,mi se pare total inacceptabil din orice punct de vedere . Cu stima Birtalan Levente

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus