DUMINICA: INCEPATORI+AVANSATI 08.30 - 09.15 – validare înscrieri, la 9.30 încep meciurile;
Rugamintea este ca cine intarzie sa anunte telefonic unul din organizatori pentru ca turneul sa poata incepe la ora stabilita.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
DUMINICA: INCEPATORI+AVANSATI 08.30 - 09.15 – validare înscrieri, la 9.30 încep meciurile;
1 | Avramescu Bogdan | Nedelcu Mihai | Moise Viorel | Necsoiu Georgiana | Apostol Maria | Ionescu Victor |
2 | Dragu Fanel | Neagu Costin | Babes Razvan | Budea Andra | Dascalescu Edi | Stoica Petre |
3 | Popa Bogdan | Bolozan Laurentiu | Rizoiu Claudiu | Radulescu Catalin | Portase Raluca | Bogdan Andrei |
4 | Fusca Georgian | Mocanu Luca | Moldovan Mircea | Stoicescu Gheorghe | Enescu Sebastian | Vasioiu Toader |
5 | Bucsoiu Vlad | Lungu Mihai | Caranfilian Migo | Portase Daria | Bobeica David | Gheaburcu Romeo |
6 | Trandafir Catalin | Podlovschi Bogdan | Vasile Gica | Grigore Madalin | Marias Robert | Andreescu Liviu |
7 | Pascu Gabriel | Radu Ciprian | Lazar Alin | Bardas Viorel | Radu Bogdan Florin | Modrisan Miruna |
8 | Popescu Horia | Ialama Marinel | Arama Gicu | Dragomir Dan | Balasescu Ionut | Moraru Costin |
1 | Ene Florin | Guluta Florin | Marin Iulian | Vlasceanu Valentin | Marinescu Nelu | |
2 | Cucu Cristin | Petre Cristian | Visan Victor | Rapan Mihai | Popescu Sorin | |
3 | Tobosaru Gheorghe | Mihu Florin | Dramba Daniel Dumitru | Dumitru George | Asmarandei Petru | Ioana Costin |
4 | Presura Eugen | Lazar Dumitru | Preda Gheorghe | Baltatu Marius | Bistreanu Armand | Oeffner Mihail Boris |
5 | Loghin Florin | Botoc Ovidiu | Sdranca Mircea | Bucur Mario | Matei Mircea | Florea Marin |
6 | Nitu Serban | Delimart Alexiana | Mihaila George | Vajeu Ionut | Hutanu Adrian | Cojocaru Ion |
7 | Negrea Bogdan | Grigore Marian | Panait Adrian | Grumeza Lucian | Radu Dragos | Cazacu Razvan |
8 | Popescu George | Balanescu Boby | Dragos Marian | Ciocan Georgeta | Constantin Filip | Grigore Marian |
9 | Stoica Mihai | Dinu Adrian | Tudor Valeriu | Gheorghe Daniel | Constantin Eduard | Cornita Mario |
10 | Todi Dumitru | Pop Dan Cristian | Margescu Bogdan | Huica Petre | Iordache Petrica | Eparu Matei |
Din pacate în grupa superioara 2 la Open s-a strecurat o ...greșeală! Sorescu trebuia sa fie pe locul 1, setaveraj 5-4 și nu Măcelarul cu setaveraj 5-5 fapt ce a făcut ca distribuția în eliminatorii sa fie alta decât cea corecta ! Un pic mai multa atenție ... !!!
Eu le-am rectificat foaia, era gresită, Sorescu si Măcelaru au fost informati de mine că au gresit foaia. Acum că ”organizatorul” a gresit, cred că este si din cauză că foaia era m?zgălită/modificată. Pe mine prea putin mă interesează, altădată să fim mai atenti si cu foaia noastră, mai ales când c?stigăm grupa, nu după ce plecăm de la turneu. Repet, nu se mai poate face nimic, eu poate gresesc că am răspuns la subiect, dar chiar am făcut-o din respect!Scuze Gelu. Sa înțeleg ca tu ai fost .. organizatorul !?! Știm amândoi ca și organizatori ca nu putem da vina pe ...jucători ! Un simplu... scuze ...am greșit ...Este suficient atunci când nu se mai poate face nimic... Știm de asemenea ca greșelile sunt omenești și numai cine nu "organizeaza" nu greseste !