Voicu Nicu si Rotaru Costin - Buc - incepatori
Tudor Florin - Buc - avansati
Am gasit in clasament Tudor Florian-1672-13.3,este vorba de acelasi jucator sau este jucator nou?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Voicu Nicu si Rotaru Costin - Buc - incepatori
Tudor Florin - Buc - avansati
Destul de ambiguu... Și lipsit de fair-play față de începători. Un începător este și cel cu media aproape de zero, în același timp, avansat este și cel cu media aproape de 19.9 Diferența e prea mare. Dar, bine că nu intră în discuție Open și /sau Elite.Este un turneu A,asa cum scrie si in anuntul turneului prioritatea este stabilita ''in ordinea inscrierii pe site'',media domnului Ghitu Liviu ii permite inscrierea si la Incepatori si la Avansati dar pe o singura lista din cele 2 amintite anterior.
Destul de ambiguu... Și lipsit de fair-play față de începători. Un începător este și cel cu media aproape de zero, în același timp, avansat este și cel cu media aproape de 19.9 Diferența e prea mare. Dar, bine că nu intră în discuție Open și /sau Elite.
Nu știu media domnului Ghitu Liviu, vorbim la modul general.
Din punctul meu de vedere, acest aspect trebuie âmbunătățit, chit că e turneu A. Poate vede și cineva din Comitet Director...
Mulțumesc! Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk
Am gasit in clasament Tudor Florian-1672-13.3,este vorba de acelasi jucator sau este jucator nou?