[fb]645557729606623[/fb]
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dacă ești băiat salon... �� �� ��... ?ți vinzi secretele către soție... �� �� ��...Bună dimineața, un lucru grav s-a petrecut în această dimineață: nu m-am putut trezi, desi aveam puse doua alarme si niciuna nu s-a auzit. M-am alarmat eu, cand am vazut lumina pe fereastră și poate ca mai aveam o șansă să-l ?ntorc din drum pe prietenul Marius Ciobanu, insa nici urma de telefon.
Intrucat telefonul nu sună nici in momentul de față si nu e nici urmă de el prin casă (postez de pe tableta lui fi-miu), există circumstanțe destul de evidente ca avem de-a face cu un sabotaj din partea soției, căreia ii sticleau ieri ochii cand a auzit ca aș putea sta 3 luni pe bară in cazul unei absențe.
Bafta tuturor azi.
1 | Serban Adi Iulian | Iovanica Eugen | Toader Petru | Cojocaru Nicusor | Modrisan Miruna | |
2 | Enache Puiu Adrian | Saulea Bogdan | Rizoiu Claudiu | Dumitrescu Robert | Stoica Petre | |
3 | Ianculovici Svetozar | Moise Viorel | Georgescu Robert Stefan | Butunoiu Antony | Radulescu Catalin | Aloman Victor Gabriel |
4 | Ionescu Daniel | Negulescu Cristi | Vrasti Iulian | Maftei Robert | Stoicescu Gheorghe | Matsumoto Paul |
5 | Ciobanu Marius | Ontoiu Catalin | Nedelcu Marian | Movileanu Adrian | Grigore Madalin | Razvan Alexandru |
6 | Georgescu Florin | Hodivoianu Marius | Camenita Alexandru Dan | Ialama Marinel | Percep Diana | Percec Dorian |
7 | Radu Ciprian | Stanciu Constantin | Lazar Alin | Stanciu Marian | Marias Robert | Banusescu Adina |
8 | Nedelcu Mihai | Drapac Gheorghe | Craja Gina Alexandra | Dragan Razvan | Veris Amalia | Petre Corina |
9 | Botea Mihai | Popescu Horia | Zamfirescu Dan | Apostol Maria | Vrasti Ioan | Birta Andrei |
10 | Morun Marian | Ianovici Florin | Necsoiu Georgiana | Georgescu Cristian | Georgescu Daria | Pascu Mihail |