flash
senior
Pe ce lemn se preteaza cel mai bine tenergy 05 ? Astept opiniile voastre... Eu le am pe tbs si pot sa spun ca e o combinatie destul de reusita.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
daca nu joci de mult timp tenis parerea mea este ca ar trebui sa joci cu un lemn all+ sau off- si cu fete ceva mai lente....asa o sa ai mai mult control asupra mingiei si vei simti mai bine efectele....flash a spus:Nu am incercat cu schalger sau primorac dar ma gandesc ca o astfel de combinatie ar fi prea rapida pentru mine...
joaca cu mai mult de 1.9 o gramada , cel putin kinezii au max pe forehandcosty7904 a spus:Si inca ceva...,redu grosimea buretelui la 1,9! Cred ca sunt mult mai bune asa.[niciun jucator de top nu joaca cu burete mai gros de 1.9! asta spune ceva!!??]
cred ca merge foarte bineyodasory a spus:ce parere aveti de combinatia Butterfly Michel Maze & Tenergy ?!?![]()
Cu ce tip de solutie ai lipit ? pe baza de apa ?flash a spus:Pe ce lemn se preteaza cel mai bine tenergy 05 ? Astept opiniile voastre... Eu le am pe tbs si pot sa spun ca e o combinatie destul de reusita.
Nu prea mai joaca cu Yasaka,iar cu Tenergy in ultimul timp joaca din ce in ce tot mai multi(multe) :wink:costy7904 a spus:Vorbim despre fete Butterfly... ! Chinezii joaca mai mult cu yasaka,dhs,etc...!
Am citit.Dado.daniel a spus:scuze dar cred ca stii engleza nu l-am mai tradus...