Tenergy 25fx

george25

rookie
senior
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
Vidra, IF
A jucat cineva cu acasta fata?pe tabletennisdb este notata cu 9.4 la viteza,9.2 la spin si 9.5 la control!!!!:D

Nu am jucat niciodata dar am auzit 2 persoane care au zis ca e cea mai proasta fata ever:))

TEnergy in general este o fata cu care ori dai prea mult in plasa, ori prea mult afara ... daca nu stii sa joci cu ea, desigur :)

Am jucat eu cu aceasta fata pe un Timo BOLL ALC.Avantaje 25 fx:-control foarte bun,spin bun,viteza medie.La distanta de 1,50-2 m de masa trebuie sa lovesti destul de tare ca sa ajunga pe masa adversarului,si asta afecteaza controlul loviturii.De ceva vreme am schimbat cu 25 simplu.Avantaje:control bun,spin foarte bun,viteza buna,dar fiind un tenergy trebuie sa ma invat cu ea,si dintre T05(care trebuie sa fii un profesionist sa o poti controla pe un lemn cu carbon),T25 FX,si T25 simplu,aleg categoric 25.Cu T05 Fx n-am jucat prea mult dar cand am incercat-o n-am fost incantat de ea.Ma rog,,sper ca ceva ti-am fost util cat de cat,fara sa intru in detalii.Stima!

Am jucat eu cu aceasta fata pe un Timo BOLL ALC.Avantaje 25 fx:-control foarte bun,spin bun,viteza medie.La distanta de 1,50-2 m de masa trebuie sa lovesti destul de tare ca sa ajunga pe masa adversarului,si asta afecteaza controlul loviturii.De ceva vreme am schimbat cu 25 simplu.Avantaje:control bun,spin foarte bun,viteza buna,dar fiind un tenergy trebuie sa ma invat cu ea,si dintre T05(care trebuie sa fii un profesionist sa o poti controla pe un lemn cu carbon),T25 FX,si T25 simplu,aleg categoric 25.Cu T05 Fx n-am jucat prea mult dar cand am incercat-o n-am fost incantat de ea.Ma rog,,sper ca ceva ti-am fost util cat de cat,fara sa intru in detalii.Stima!
Mi-ati fost de ajutor,va multumesc,si eu ma gandeam ca avand burete asa moale nu merge prea bine la jocul de la semi-distanta -distanta,si mi-ar trebui o fata cu burete ceva mai dur,dar fiind Tenergy,ma gandeam ca tehnologiile lor arunca mai bine mingea la toata gama de fete,sprin sponge si high tension

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus