Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In conditiile in care fotbalistii o iau pe coaja de la Israel , tenisul de masa unde avem rezultate este trecut la "si altele" . :thumbdown:Dan2 a spus:
Blonda Bety a evocat lipsa fondurilor in F.R.T.M. si ca se bazeaza pe sponsori locali s-au al antrenorilor, dar daca nu este blonda blonda de la turism ?vali a spus:In conditiile in care fotbalistii o iau pe coaja de la Israel , tenisul de masa unde avem rezultate este trecut la "si altele" . :thumbdown:Dan2 a spus:
Aveti ceva noutati de la Arad?mircea.garaz a spus:In urma cu trei ore am vorbit cu Hunor la sala.E venit in tara pentru nationalele de seniori.Asteapta ziua cand va trece de varsta de 18 ani(care va fi in curand) zi in care se anuleaza si suspendarea!
Cei de la BISTRITA te pot lamuri .flash a spus:Scuze pt offtopic...stie cineva cu ce setup joaca Hunor Szocs...are o tehnica de rever cel putin interesanta...
Bernie,Fata de Aur si problemele cu federatia.Un articol interesant!Kantor Imre-Zoltan a spus:Szocs Bernadette , astazi implineste 15 ani. Din partea Amaturului Reghin un calduros LA MULTI ANI!!!! Succes la Jocurile olimpice de vara di Singapore, unde este prima calificata din reprezentativa Romaniei!!!!!
Eu am inteles un pic altfel: Mai intai Berni a fost la campionatul european pentru cadeti (nu la un turneu oarecare) , unde a castigat 3 medalii, dupa care a fost chemata in cantonament la Constanța pentru pregatirea unui alt turneu... iar pregatirea celui de-al doilea turneu o putea face (cum a procedat de fiecare data) in centrul olimpic de la Bistrița!TsE a spus:Nu stiu de ce, dar din razboiul federatie-Bozga are toata lumea de pierdut.
Pana la urma sunt campioni si la Arad, Constanța, samd. Daca nu te duci la convocarea echipei nationale, nu stiu ce justificare ai... de ce s-a dus la turneul acela la care a obosit, punand participarea la lotul national pe plan secund.
Oricum, e treaba lor. Noi avem altele de facut, cu miscarea de amatori.