AmaTur: Turneu S "tenisdemasa.ro Cheile Grădiștei", ediția a II-a - Turneu pe categorii de vârstă, 6-8 iunie 2025

Vieriu Tudorel - Suceava la categoria U 59. Va prezenta actul de identitate pentru confirmare varsta la prezenta in zala. Va multumim.

Am si eu o intrebare si anume: Unde este prevazuta legal acea taxa de statiune de 20 lei? Si a doua intrebare, cine este cazat in statiune si plateste automat taxa de turist odata cu cazaraea trebuie sa va mai achite si dvs 20 de lei?

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Cei care au cazare, decontează direct la recepție.
Cei care ajung printre primii „scapă” de barieră, după care se activează „babuinul” acela care vede agitație și vine să încaseze.

Ultima dată au scăpat aproape toți fără să plătească taxa, dar nu vă bazați 100% pe asta. Anul trecut, vreo patru „băieți” au preferat să se întoarcă sute de kilometri în semn de protest pentru această taxă de 20 de lei – practic, revenea cam 5 lei de persoană.

Tot anul trecut, am adunat tichete de 20 de lei de la mai mulți participanți și le-am oferit contravaloarea, doar ca să fie lumea mulțumită.

Bogdan, hai la Cheile Grădiștei – se rezolvă și fără taxa asta.

Back
Sus