AmaTur: Turneu S "tenisdemasa.ro Cheile Grădiștei", ediția a III-a - Turneu pe categorii de vârstă, 6-7 iunie 2026 (28 Cititori)

V-ati gandit ca ploua si nu putem face drumetii,asa vom sta in sala toata ziua:p
Domnule Petrescu, eu inteleg ca fiind favorit 1, ati dori sa intrati in joc prin semifinale :). Dar ganditi-va si la ceilalti care doresc sa joace cat mai multe meciuri, constienti fiind ca primele locuri sunt ca si adjudecate :). Tre’ sa le oferim si acestora mai multe jocuri. Si daca se poate, de ce nu? :) Iar in sala nu stati toata ziua, doar de la ora 14:30-15:00 :)

Domnule Petrescu, eu inteleg ca fiind favorit 1, ati dori sa intrati in joc prin semifinale :). Dar ganditi-va si la ceilalti care doresc sa joace cat mai multe meciuri, constienti fiind ca primele locuri sunt ca si adjudecate :). Tre’ sa le oferim si acestora mai multe jocuri. Si daca se poate, de ce nu? :) Iar in sala nu stati toata ziua, doar de la ora 14:30-15:00 :)
Sau de la 14.30 până la 15.00 ... poate nu-i lumina bună :)

Domnule Petrescu, eu inteleg ca fiind favorit 1, ati dori sa intrati in joc prin semifinale :). Dar ganditi-va si la ceilalti care doresc sa joace cat mai multe meciuri, constienti fiind ca primele locuri sunt ca si adjudecate :). Tre’ sa le oferim si acestora mai multe jocuri. Si daca se poate, de ce nu? :) Iar in sala nu stati toata ziua, doar de la ora 14:30-15:0
Eu doresc nici sa nu ma prezint si sa castig turneul;)

Bună ziua.
Docan Cristian la U59.
Momentan nu-mi gasesc buletinul, iar dacă situatia nu se modifică până la data concursului, permiteti să mă legitimez cu permisul de conducere si cu certificatul de naștere ?
Multumesc pt. un răspuns.

Bună ziua.
Docan Cristian la U59.
Momentan nu-mi gasesc buletinul, iar dacă situatia nu se modifică până la data concursului, permiteti să mă legitimez cu permisul de conducere si cu certificatul de naștere ?
Multumesc pt. un răspuns.
Sa nu uitati dosarul cu sina

Sa nu uitati dosarul cu sina
Intrebarea mea a fost adresată in mod îndreptățit organizatorului, iar dacă dvs. sunteti organizatorul, vă multumesc pt. răspunsul oferit. In caz contrar, nu vă voi putea satisface cerința întrucât nu voi fi la sală sâmbătă dupa ora 15.

În acest weekend sărbătorim 21 de ani de la apariția forumului comunității pasionaților de tenis de masă: tenisdemasa.ro. 🎉🎉🎉
Cum? Cu cea de-a treia ediție a concursului AmaTur pe categorii de vârstă de la Cheile Grădiștei. 🏓
#ButterflyTableTennis #ButterflyRomania #tenisdemasa

CfCeUJ9.md.jpg CfCe8U7.md.jpg CfCevlS.md.jpg

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus