Incredibil ce demonstratie de ping pong . Cred ca cei doi sunt cei mai buni jucatori din lume la ora actuala , din toate punctele de vedere.
http://www.youtube.com/watch?v=ZmUCKy2VeWM
http://www.youtube.com/watch?v=ZmUCKy2VeWM
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De ce spui ca sunt cei mai buni?vali a spus:Incredibil ce demonstratie de ping pong . Cred ca cei doi sunt cei mai buni jucatori din lume la ora actuala , din toate punctele de vedere.
Uite si tu cum joaca . Cred ca cei doi arata tot ce se poate arata in materie de tenis. Un joc complet si o miscare de-a dreptul browniana :lol: Efectele de la retopspinuri sunt SFAshes a spus:De ce spui ca sunt cei mai buni?vali a spus:Incredibil ce demonstratie de ping pong . Cred ca cei doi sunt cei mai buni jucatori din lume la ora actuala , din toate punctele de vedere.
Da, si mie mi sa parut cam deplasat comentariul cu "alea alea si oaca oaca" de la sfarsit.Dado.daniel a spus:Superb! Totusi la minutul 1.56 nu sunt de acord cu ce zic comentatorii! :lol:
Visco, ala zicea probabil "Piao lia" :biggrin: Adica "frumos"VISCO a spus:Da, si mie mi sa parut cam deplasat comentariul cu "alea alea si oaca oaca" de la sfarsit.Dado.daniel a spus:Superb! Totusi la minutul 1.56 nu sunt de acord cu ce zic comentatorii! :lol:![]()
Mda , aia ziceam si eu mai sus cat a evoluat din 2003 doar pana in 2005. In 2003 pierde fara drept de apel cu un slovac obscur , iar in 2005 il "rupe" pe Boll.cata_60 a spus:Ma Long-Lubomir Pistej
Avea 14 ani juma,era inca o prada usoara pentru jucatorii experimentati.
Acum cand te uiti la un meci de al lui impotriva oricarui alt jucator de top chinez din generatia tanara e ca si cum ai vedea un meci dintre doi jucatori de top europeni derulat pe fast forward
Da, PISTEJ Lubomirmandrubogdan a spus:La sfarsitul meciului apare in ziarul acela ma long vs pistej sau ceva de genu din svk![]()
Daca tin minte, la dublu joaca Ma Long cu Xu Xin. Poate ca se antreneaza impreuna si asa reuseste sa-i puna probleme compionului.acidutzu a spus:se pare ca in prezent pe forehand doar Xu Xin ii tine piept lui Ma Long