Nu se ascunde nimic..problema este ca timpul nu a permis comentariul incidentului .
Dupa o competitie cu 4 categorii intr-o zi, dupa ce muncesti sa aduci sala de sport la starea initiala......plus curatenie, carat mese, mantinele.....efectiv seara eram rupti de oboseala.
Astazi toata ziua am fost pe drum, dar asa cum i-am promis D-lui Gabriel Gheorghe, o sa scriu si punctul de vedere al organizatorilor.
In timpul meciului din grupele superioare dintre tinarul Vilceanu Andrei si Gheorghe Gabriel, au inceput diferite comentarii/sugestii din partea tatalui Vilceanu Cosmin (avind in vedere ca Gabriel Gheorghe avea avantaj). La un moment dat tinarul Vilceanu a inceput cu injuraturi, si a sarit la bataie. Cei de pe margine au sarit sa-i desparta, dar Dl Gabriel Gheorghe primise deja citiva pumni in ochi. I-am evacuat imediat din sala atit pe tata cit si pe fiu(tot ei erau nervosi si cu un limbaj de mahala) si dupa un apel la 112, a venit politia.
Noi ca si organizatori am dat toate informatiile despre cei 2, iar Dl Gabriel Gheorghe a parasit sala de joc atit pentru a da declaratie la politie, cit si pt a merge la spital pentru investigatii.
Am aflat apoi ca a facut plingere penala pentru cei 2 Vilceanu.
Ne pare foarte rau de un asemenea incident si din 2008 de cind sunt in Amatur nu am intilnit asemenea incidente , de aceea decizia organizatorilor a fost ca cei doi Vilceanu vor fi exclusi atit din toate turneele organizate in zona, cit si de la sala de sport unde veneau din cind in cind pentru joc.
Dorim multa sanatate Dlul Gabriel Gheorghe, si inca odata regretam incidentul.