AmaTur: Turneu A+ Tg Jiu "Coloana Infinitului" Editia VII - Simbata 13.09.2025 Open+Elite; Duminica 14.09.2025 Avansati+Hobby (14 Cititori)

daca trece cineva prin dej sau pe aproape si are un loc in masina contracost ,, va rog sa ma sunati !
0760817534

ANUNT IMPORTANT

Avind in vedere situatia inscrierilor pina astazi, se muta de la Hobby la Avansati 6 locuri (o masa)

ANUNT IMPORTANT

Avind in vedere situatia inscrierilor pina astazi, se muta de la Hobby la Avansati 6 locuri (o masa)
Bună seara, îmi cer scuze dacă deranjez, la mine ar fi primul turneu și mi-aș fi dorit la hobby, am scris pe forum acest lucru, trebuie să aștept o confirmare? Întreb deoarece fiind la început, nu sunt foarte familiarizat cu procedurile! Mulțumesc pt răbdare!

Bună seara, îmi cer scuze dacă deranjez, la mine ar fi primul turneu și mi-aș fi dorit la hobby, am scris pe forum acest lucru, trebuie să aștept o confirmare? Întreb deoarece fiind la început, nu sunt foarte familiarizat cu procedurile! Mulțumesc pt răbdare!
Bună seara! La următoarea actualizare a listelor o sa figurati pe lista Hobby.

Bună seara! La următoarea actualizare a listelor o sa figurati pe lista Hobby.
Vă mulțumesc, seară plăcută!

• Like
Reacții: ADN
Se retrage Florin Petrus -Zalău la elite ( am avut o speranța ca ma duce cineva de la cluj dar se pare ca nu s-a concretizat)

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus