Se înscrie Bîldea Nicola Daniel, Râmnicu Vâlcea, hobby
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună seara, îmi cer scuze dacă deranjez, la mine ar fi primul turneu și mi-aș fi dorit la hobby, am scris pe forum acest lucru, trebuie să aștept o confirmare? Întreb deoarece fiind la început, nu sunt foarte familiarizat cu procedurile! Mulțumesc pt răbdare!ANUNT IMPORTANT
Avind in vedere situatia inscrierilor pina astazi, se muta de la Hobby la Avansati 6 locuri (o masa)
Bună seara! La următoarea actualizare a listelor o sa figurati pe lista Hobby.Bună seara, îmi cer scuze dacă deranjez, la mine ar fi primul turneu și mi-aș fi dorit la hobby, am scris pe forum acest lucru, trebuie să aștept o confirmare? Întreb deoarece fiind la început, nu sunt foarte familiarizat cu procedurile! Mulțumesc pt răbdare!
Bună seara, îmi cer scuze dacă deranjez, la mine ar fi primul turneu și mi-aș fi dorit la hobby, am scris pe forum acest lucru, trebuie să aștept o confirmare? Întreb deoarece fiind la început, nu sunt foarte familiarizat cu procedurile! Mulțumesc pt răbdare!
Vă mulțumesc, seară plăcută!Bună seara! La următoarea actualizare a listelor o sa figurati pe lista Hobby.